Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SPORUN “KARDEŞLERİ”

SPORUN “KARDEÅžLERÄ°”

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın “Kampanya 67” sloganı ile Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’a destek amaçlı baÅŸlattığı kampanyaya, bilardo sporcuları katkı saÄŸladı.


Uysal’ı makamında ziyaret eden ilçedeki 3 bant bilardo sporcuları banka hesabına yatırdıkları 467 lira 67 kuruÅŸ tutarındaki miktarın dekontunu, teslim ettiler. Uysal, bilardocuların gösterdiÄŸi duyarlılıktan memnunluk duyduÄŸunu belirterek, şöyle dedi:

“Son derece mutlu etti”
“Bölgesel Amatör Lig’de Åžampiyonluk mücadelesi veren futbol takımımız bu sezon belirlenen hedef doÄŸrultusunda yoluna devam ediyor. Elbette böyle dönemlerde ÅŸehir ile bütünleÅŸmek, takımın moral ve motivasyonunu yükseltmek gerekir. Bu amaçla baÅŸlattığımız kampanyaya kurum, kuruluÅŸ ve esnafımızdan önemli destek görüyoruz. Bu desteÄŸe, Bilardocu kardeÅŸlerimizin de katılması beni son derece mutlu etti. Tüm sporcu kardeÅŸlerimize teÅŸekkür ediyorum.”

“Kayıtsız kalamazdık”
Sporculardan, Bilardo Organizasyon Komitesi Başkanı Tahir Yurtoğlu da, ilçenin bütünleşmesine kayıtsız kalamayacaklarını anlatarak şunları söyledi:
“Bu sezon futbolda belirlenen hedef ve ortaya çıkan tablo karşısında biz bilardocular da duyarsız kalmak istemedik ve baÅŸkanımızın baÅŸlattığı kampanyaya, sporcularımın imkanları ve gönüllerinden koptuÄŸu kadar verdikleri destekleri kulübün banka hesabına yatırdık. Ä°nÅŸallah Karadeniz EreÄŸli Belediyesporumuz hedeflenen ÅŸampiyonluÄŸa ulaÅŸacaktır.”
Futbol ve bilardo sporu üzerine devam eden ziyarette YurtoÄŸlu, Deniz Bilardo Salonu ve bilardo sporcuların bağışlarının toplamını oluÅŸturan 467 lira 67 kuruÅŸluk banka dekontunu BaÅŸkan Uysal’a teslim etti.
Ziyarette yer alan sporcular Hanefi Çağ, Burak Yaman, Cüneyt Solukcu, Orkan Basmaz ve Fikri Kapan, Başkan Uysal ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

EreÄŸli! Sende Destek Ol!!!
’Haydi Kdz. EreÄŸli takımına destek ol. 67 lira ile ÅŸampiyonluÄŸa ortak ol’ parolası ve “Kampanya 67” sloganı ile baÅŸlatılan kampanya bağışta bulunmak isteyenler için: Kdz. EreÄŸli Belediyespor adıyla Halk Bankası Kdz. EreÄŸli Åžubesi’ndeki hesap numarasına (IBAN TR97 0001 2009 8070 0012 1000 23) destek olunabiliyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük8
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo