Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SÖZÜNÜ TUTTU

SÖZÜNÜ TUTTU

Demirtaş, kadınlar için eğlence düzenledi


Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesine baÄŸlı Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ kadınlar için eÄŸlence düzenledi. 
Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ eÅŸi Işıl DemirtaÅŸ ile birlikte Gülüç Belediyesi Düğün Salonunda eÄŸlence düzenledi. Yaklaşık bin kadının katıldığı gecede Yerel Sanatçı YaÄŸmur Okur sahne aldı. Saygı duruÅŸunda bulunulması ve Ä°stiklal Marşı’nın söylenmesi ile baÅŸlayan programda konuÅŸan Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’ın eÅŸi Işıl DemirtaÅŸ 31 Mart yerel seçimlerde kendilerini asla yalnız bırakmayan kadınlara teÅŸekkür etti. DemirtaÅŸ, ÅŸunları söyledi:
“GeçirmiÅŸ olduÄŸumuz seçimlerde bizi kapılarında ağırlayan, evlerinde ikramlarda bulunan, partilerimizi hiç boÅŸ bırakmayan bayanlara ve özellikle benimle birlikte gece gündüz demeden, yorulmadan gezen bayanlara sonsuz teÅŸekkürlerimi sunuyorum. Yorucu bir seçim süreci geçirdik ama hiç vazgeçmedik, kazanan Gülüç olsun dedik. Görüyorum ki kazanan Gülüç oldu. EÄŸlenmeyi hak ettik. Biraz eÄŸlenelim, kafalarımızı dinleyelim istedik. Sizlere YaÄŸmur Okur’u getirdik. Sizlere ÅŸimdiden iyi eÄŸlenceler diliyor, sevgi sagı ve şükranlarımı sunuyorum.”

Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ise göreve geldiği günden bu yana kadınlara verdiği değeri düzenlenen etkinliklerle gösterdiğini belirterek kendilerine ne kadar hizmet edilse de az olduğunu söyledi. Kendisini kadınların belediye başkanı yaptığını anlatan Demirtaş şöyle dedi:

“Size söz verdik. Seçimden önce ve seçimden sonra etkinliklerimiz devam edecek dedik ve sözümüzün arkasında surduk seçimler biter bitmez sizleri unutmadık ve sizler için eÄŸlence düzenledik. Sizlere seçimlerde ben ve ekibime göstermiÅŸ olduÄŸunuz teveccühünüzden dolayı çok teÅŸekkür ediyorum. Tekrar sizlere en güzel eÄŸlencelerle ve etkinliklerle 2023’te farkı ikiye katlayarak karşınıza çıkacağım. Sizlere güzel hizmetler etmeye devam edeceÄŸiz. Buradan Gülüçlü bayanlara müjdemdir. Anneler günümüz, 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz devam, Kadınlar Matinelerimiz devam ve bundan sonra türbe cami gezilerimize tekrar devam ediyoruz. En yakın zamanda da Peygamberler Åžehri Åžanlıurfa gezimiz olacaktır, buradan sözümüzdür sizlere. Sizlere beraber yola çıkmaktan son derece mutlu ve gururluyuz. Çünkü bu seçimde güzel bir seçim yaÅŸadık. Kavgasız gürültüsüz, abi kardeÅŸ gibi bir seçim geçirdik ve kazanan biz deÄŸil hepimiz kazandık. Gülüç’e en güzel hizmetleri biz yapacağız. CumhurbaÅŸkanımızın dediÄŸi gibi, Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız ve her ÅŸeyden önemlisi kardeÅŸ olacağız. Bizim tek derdimiz Gülüç’e hizmet etmek. Bir gün dahi kaybedecek zamanımız yok birlik beraberlik içerisinde Gülüç’ü Zonguldak’ın parlayan yıldızı yapmaya devam edeceÄŸiz. Öncelikle siz bayanlardan destek istiyoruz. Sizler arkamızda duracaksınız sizlerle beraber Gülüç’ü inÅŸa edeceÄŸiz. Sizler bizim başımızın tacısınız, sizler Gülüç’ün en kıymetli varlıklarısınız. Biz her ÅŸeyden önce abi kardeÅŸiz. Ben sizin evladınızım. Her yerde de bunu söyledim, Gökhan DemirtaÅŸ sizin evladınız. Sizler beni bir kardeÅŸiniz evladınız olarak baÄŸrınıza bastınız. Sizler benim baÅŸ tacımsınız, bunu böyle bilin.” 
Yapılan konuÅŸmaların ardından sahne alan Yerel Sanatçı YaÄŸmur Okur Gülüçlü kadınlara unutulmaz bir gece yaÅŸattı. Gülüç’ü çok sevdiÄŸini ve bu tür programlarda sık sık sahne alacağını belirtti. Program yaklaşık 4 saat sürerken Gülüçlü Kadınlar Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ’a kendilerini hiç unutmadığını ve bu tür programlarla kendilerini eÄŸlendirdiÄŸi için BaÅŸkan DemirtaÅŸ’a teÅŸekkür etti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo