Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SÖZ VERDİĞİ O KÖPRÜ YAPILDI

SÖZ VERDİĞİ O KÖPRÜ YAPILDI

Karadeniz EreÄŸli’nin 31 mahallesini tek tek gezip sorunları daire müdürleriyle birlikte yerinde görerek çözülmesi talimatını veren Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Ören Mahallesi’nde 30 Mart yerel seçimleri öncesi üzerinde fotoÄŸraf verdiÄŸi küçük tahta köprünün yanına yeni bir köprü yaptırdı.

BaÅŸkan Uysal, önceki gün EreÄŸli’nin asfaltlanacak mahalleri ile yollarını BaÅŸkan Yardımcısı Alptekin Dursun ve Fen Ä°ÅŸleri Müdürü Selda Sayan ve belediyenin teknik mühendisleriyle gezdi.

BaÅŸkan Uysal yerel seçim öncesi gezdiÄŸi Ören Mahallesi’ndeki tahta köprünün yanına yeni yapılan köprüyü inceledi. Seçim öncesi mahalle halkına ’Bu köprüyü yaptıracağım’ sözü veren BaÅŸkan Uysal, köprünün yapılması talimatını vermiÅŸti.

Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ise köprünün yapımını sürdürüyor. Mahalleliler söz konusu köprüden mahallelilerin araçla suyun içinden geçtiÄŸini ve tahta köprünün de yaya olarak kullanıldığını belirterek, “BaÅŸkanımız 30 Mart öncesi üstünden geçtiÄŸi köprüyü yaptırma sözü verdi. Köprümüz ÅŸu an yapılıyor. Mahallemiz yakında imara açılacakmış. BaÅŸkanımız Hüseyin Uysal ve ekibi söz vermiÅŸti, yaptı’ dediler.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo