Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

MAHALLERDE BAŞKAN UYSAL COŞKUSU

MAHALLERDE BAÅžKAN UYSAL COÅžKUSU

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal ve Belediye Meclis Ãœyeleri, Kışla, Köseler ve Elmatepe Mahallelerinde halkla buluÅŸarak sorunlarını ve çözüm yollarını konuÅŸtu. YaÅŸlı bir hasta ziyaretinin ardından asker eÄŸlencesine de katılan BaÅŸkan Uysal Kışla’daki esnafları da tek tek gezdi.

BAÅžKAN UYSAL’DAN POTBAÅžI’NDA ÇAY SOHBETÄ°

Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Kışla Mahallesi Potbaşı Sokak’ta bulunan vatandaÅŸlarla kahvehanede bir araya gelerek çay sohbeti yaptı.

Muhtar Muhammet Demir mahallelilerin isteklerini bir bir sıralarken, BaÅŸkan Uysal’da mahallenin sorunlarının kısa, orta ve uzun vadede çözüleceÄŸini belirtti.

 

POTBAŞI HATTINDA YEŞİLLENDİRME ÇALIŞMASI

Belediye Åžantiyesinin Belen Sanayi Sitesi arkasında yapımının sürdüğünü belirten BaÅŸkan Uysal, Kışla’daki ÅŸantiyenin kaldırılarak yeÅŸillendirileceÄŸini ve Gülüç Irmağı ile birleÅŸtirilerek park bahçe ve seyir terası, çocuk parkları alanına dönüşeceÄŸini belirtti.

Karayollarının kaldırımlarla kapattığı yolların açılması taleplerini yineleyen mahalle halkına BaÅŸkan Uysal, ’Karayollarına teslim edildikten sonra açılması gereken yerleriz açarız’ yanıtını verdi.

 

KADINLAR VE ÇOCUKLARIN BAŞKAN UYSAL SEVGİSİ

Daha sonra Kışla Mahallesi’ne geçen BaÅŸkan Uysal buradaki esnafların tek tek gezerek hal hatırı sordu ve sohbet etti.

Bazı CHP’lilerin BaÅŸkan Uysal’ın koluna girmesiyle birlikte ’Uysal’ın koluna girdi, AK Parti’ye geçti’ esprileri de yapılırken, BaÅŸkan Uysal, Kışla Mahallesi’nde bulunan dere temizliÄŸi ve imar isteklerini deÄŸerlendirdi.

Mahallenin kadınlarını ve çocuklarını da dinleyen Başkan Uysal, kadınların el ürünlerini satacak yer talepleri ile çocukların oyun parti isteklerini de notları arasına aldı.

 

BAÅžKAN UYSAL KÖSELER’DE ALKIÅžLARLA KARÅžILANDI

Daha sonda Köseler Mahallesi’ne geçen ve mahallelinin alkışlarla karşıladığı BaÅŸkan Uysal, Muhtar Saip Erarslan’ın sorunlarını söylemeden sıraladı. Bu durum ise mahallelileri ÅŸaşırttı. BaÅŸkan Uysal EreÄŸli’nin 31 mahallesine gittiÄŸini ve nerde ne eksiÄŸi olduÄŸunu gördüğünü ve sorunların hepsini bildiÄŸini belirtti.

 

Köselerin futbol sahasının çimlendirilmesi, tarihi çeÅŸmesinin bakımı, yollardaki yaÄŸmurlama hattı gibi sorunların bir bir çözülmeye baÅŸladığını hatırlatan BaÅŸkan Uysal, samimi geçen sohbet sonrası mahalleden alkışlarla uÄŸurlandı.  

 

HASTALARI ZÄ°YARETLE AÄ°LELERÄ°NÄ° MUTLU ETTÄ°

BaÅŸkan Uysal, daha sonra Köseler’de Muhtar Eraslan, Önceki Belediye Meclis Ãœyelerinden Ä°smet Koç ile birlikte Alzheimer hastalığına yakalandığı belirten 75 yaşındaki Burhan GöktaÅŸ’ı ziyaret ederek geçmiÅŸ olsun dedi. GöktaÅŸ ailesinin fertleri de BaÅŸkan Uysal’ın annelerini de ameliyat ettiÄŸini ve hayata döndürdüğünü anlatarak ziyaret dolayısıyla çok mutlu olduklarını söylediler.

 

ELMATEPELÄ°LER: EN BÃœYÃœK BAÅžKAN BÄ°ZÄ°M BAÅžKAN

BaÅŸkan Uysal, Elmatepe Mahallesi Muhtarı Muammer Arslan ve Belediye Meclis Ãœyeleri ile birlikte askere giden YaÅŸar Alkan’ın eÄŸlencesine katıldı. Alkan’a hayırlı tekseler dileyen BaÅŸkan Uysal, en ufak bir sıkıntıda gerek askerin gerekse ailesinin telefonla kendisine ulaÅŸmasını istedi.

 

BaÅŸkan Uysal, ’En büyük baÅŸkan bizim baÅŸkan, en büyük asker bizim asker’ sözleriyle ve alkışlarla Elmatepe’den ayrıldı. BaÅŸkan Uysal’a mahalle gezileri boyunca ReÅŸat Latif, Sezai Meriç, Eyüp Karaaslan, Ayhan Atay, Ä°hsan YazıcıoÄŸlu ve Salih KumaÅŸ eÅŸlik etti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo