17 o C Kdz. Ereğli

SON YOLCULUKLARINA UĞURLANDILAR

Deprem bölgesinde hayatını kaybeden Selçuk ailesinin 5 ferdi ve Buse İnce son yolculuğuna uğurlandı.

Gündem 1 yıl 7 ay 10 gün 15 saat 37 dakika önce 2938

Haberi Paylaşın

Merkez üssü Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri olan Gaziantep, Hatay, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Şanlıurfa, Adıyaman ve Malatya’da büyük yıkıma yol açan 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerde hayatını kaybeden Ereğlili 6 vatandaşın cenazeleri ilçeye getirildi.

Kavaklık Mahallesi sakinlerinden Hüseyin Kurt ve Emine Kurt’un kızı Sevda Selçuk, damadı Volkan Selçuk ve 3 torunu Beren Su Selçuk, Derin Selçuk ve Hüseyin Mehmet Selçuk ile Süleymanlar Mahallesi Kandili Lojmanları sakinlerinden Erdemir’den emekli Mustafa Saim İnce ve Nigar İnce’nin kızları ve Mustafa İnce’nin kız kardeşi Buse İnce, Kahramanmaraş depreminde hayatlarını kaybetmişlerdi. Yaşanan felaket sonrasında yaşamını yitirenlerin cenazeleri, akşam saatlerinde ilçeye getirildi. Ereğli Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğüne bağlı morga alınan Sevda Selçuk, Volkan Selçuk, Beren Su Selçuk, Derin Selçuk ve Hüseyin Mehmet Selçuk ile Buse İnce, 10 Şubat Cuma günü öğle namazına müteakip Bozahane camisinde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandılar.

EMEKLİ OLDUKTAN SONRA MARAŞ’A YERLEŞMİŞLER…

Yaşanan deprem de ailece hayatlarını kaybeden Selçuk ailesi, baba Volkan Selçuk’un emekli olmasının ardından Kahramanmaraş’a yerleşmiş. Kısa süre önce ailece yeniden Ereğli’ye yerleşme kararı alan Selçuk ailesi, kararlarını uygulayamadan yaşanan yüzyılın felaketinde yaşamlarını yitirdi. Ayrıca Sevda Selçuk ve 2 buçuk yaşındaki çocukları Hüseyin Mehmet Selçuk aynı tabutta getirilirken aynı mezara defnedileceği öğrenildi.

NİŞANLANDI, MARAŞ’A YERLEŞTİ…

Kahramanmaraş’ta meydana gelen depremde yaşamını yitiren Ereğlili Buse İnce’de nişanlandıktan sonra Kahramanmaraş’a yerleşmiş. Babasını kaybettikten sonra annesinin yeniden evlenerek Elazığ’a yerleşmesinin ardından nişanlanan ve Maraş’a yerleşen Buse İnce’de deprem de enkaz altında kalarak yaşamını yitirmişti.

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 8 saat 13 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
4 gün 12 saat 35 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
5 gün 3 saat 31 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
3 gün 7 saat 46 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
1 gün 10 saat 12 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
1 gün 5 saat 24 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI, İŞTE İLK BİLGİLER
3 gün 10 saat 34 dakika önce BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR !
5 gün 3 saat 15 dakika önce TAKLA ATTI !