Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Son yolculuğuna uğurlandı

Son yolculuğuna uğurlandı

Karadeniz Ereğli`de yaşamını yitiren Erdemir Teknikerler Derneği işletmecisi Yüksel Turhan, son yolculuğuna uğurlandı.


Alınan ilgiye göre, Turhan için ilk tören Erdemir Erdemir Teknikerler Derneği lokali önünde gerçekleştirildi.
Erdemir Teknikerler DerneÄŸi BaÅŸkanı Gürkan Çaylı, dernek lokali önünde yaptığı kısa konuÅŸmada, “Yüksel abi çok deÄŸerli bir büyüğümüzdü. Hepimizde çok ayrı bir yeri var. DerneÄŸimiz çok büyük bir kayıp içerisinde. Allah gani gani rahmet eylesin. 20 yıldır camiamıza, derneÄŸimize emek veren bir büyüğümüzdü. Allah nur içinde yatırsın, tüm sevenlerine baÅŸ saÄŸlığı ve sabır diliyorum. Åžahsım adına, dernek yönetimi ve Erdemir camiası adına buraya kadar geldiÄŸiniz, üzüntümüzü paylaÅŸtığınız için teÅŸekkür ediyorum. Allah razı olsun” dedi.

CENAZE NAMAZI
Hatip Sokak’taki evinin önünde helallik alındıktan sonra Hatip Camisi’nde ikindi namazını müteakip ve halen cezaevindeki kardeÅŸi Metin Turhan’ın da katılımıyla kılınan cenaze namazının ardından ÅŸehir mezarlığında defnedildi.
Namaz öncesi tabut başında bulunan kardeÅŸleri ve yakınları taziyeleri kabul etti. Halen cezaevinde bulunan ve özel izinle güvenlik önlemleri alınarak EreÄŸli’ye getirilen kardeÅŸi Metin Turhan da cenazede hazır bulundu. KardeÅŸ Turan, bir ara gözyaÅŸlarını tutamayarak tabuta dönüp gözlerini sildi. Cenaze namazı öncesi kısa bir açıklama yapan Turhan güvenlik önlemlerine de dikkat çekerek, zamanının sınırlı olduÄŸunu, mezarlıkta babasının mezarı başında dua ettikten sonra kısa bir süre evde kalacağını ve cezaevine döneceÄŸini belirterek herkese teÅŸekkür etti.

-KATILIM-
Kalabalık bir cemaatle kaldırılan Turhan’ın cenazesine Gülüç Belediye BaÅŸkanı Gökhan DemirtaÅŸ, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, EreÄŸli TSO BaÅŸkanı Arslan KeleÅŸ, ailesi, yakınları ve vatandaÅŸlar katıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
üzgün1
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo