Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SON İKİ VİRAJ! UMUTLAR SÜRÜYOR!

SON Ä°KÄ° VÄ°RAJ! UMUTLAR SÃœRÃœYOR!

Türkiye Bölgesel Amatör Ligi (BAL) 6. Grupta Şampiyonluk mücadelesi veren Karadeniz Ereğli Belediyespor, ligin bitimine 2 hafta kala umutlarını sürdürüyor.


2017-2018 sezonuna kötü baÅŸlayan ancak antrenör Zafer Åžahin’in getirilmesiyle birlikte çıkışa geçen Eflatun-Beyazlılar, iç ve dış sahalardaki üst üste aldığı galibiyetlerle, tribünlerini de doldurur hale geldi.

12 MAÇTA RAKİP AĞALARA 43 GOL!
Aynı zamanda kadrosuna da futbolcu takviyesi yapan EreÄŸli ekibi, 1074 Çankırıspor'u 4-0 yenerek baÅŸlattığı çıkışını, Sincan Belediyespor'u 4-0, YeniçaÄŸaspor'u 5-0, 100. Yıl SoÄŸuksuspor'u 3-1, Devrek Belediyespor'u 3-0, Türk Metal Kırıkkalespor'u 4-0’la geçerek sürdürdü. Aldığı bu sonuçlarla bir anda zirveye ortak olan Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, lider Bartınspor deplasmanında ise ÅŸanssız ÅŸekilde sahada 2 puanı bıraktı. KarşılaÅŸmanın son dakikasına 3-2 galip giren çelik ve çilek kentinin takımı, yediÄŸi ÅŸanssız golle sahadan beraberlikel ayrılmak zorunda kaldı.
Bu beraberlikle adeta kamçılanan EreÄŸli temsilcisi, BaÄŸlumspor'u 3-1, Çubukspor'u 1-0, Kastamonu Özel Ä°dare'yi 4-1'lik skorla geçerek liderlik koltuÄŸuna oturdu. Grubun bir baÅŸka güçlü takımı KırÅŸehir deplasmanından ise 2-0’lık maÄŸlubiyetle dönen Eflatun beyazlılar, bir sonraki hafta MKE Kırıkkalespor’u 3-0, 1074 Çankırıspor'u 4-2, Sincan Belediyespor'u da 5-2 yenerek yeniden umutlarını yeÅŸertti. 12 maçta rakip aÄŸalara 43 gol bırakan EreÄŸli, kalesinde ise sadece 12 gol gördü.

BU ÇIKIŞ TRİBÜNE YANSIDI
Aynı zamanda EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın Kulüp BaÅŸkanlığında, Belediye Meclis Ãœyesi Halil BozkuÅŸ’un ikinci baÅŸkanlığında yol alan Karadeniz EreÄŸli Belediyespor’un bu çıkışı, Beyçayırı Stadı tribünleri ve çevresinin de doldurdu. 10 binleri bulan seyirciye oynamayan baÅŸlayan EreÄŸli temsilcisini taraftarlar da, ilçe esnafı ve kurum, kuruluÅŸlar da yalnız bırakmadı. BaÅŸarı ve kutlama afiÅŸleri ile gerek stadı gerekse ilçeyi donatan EreÄŸli, takımın ÅŸampiyon olabilmesi için maddi/manevi her türlü desteÄŸi de vermeye baÅŸladı. Özellikle BaÅŸkan Uysal’ın ’67’sloganı ile baÅŸlattığı kampanyaya, basın dahil bir çok kesimden destek geldi.
Bu arada Genç Taraftarlar Derneği üyesi sporseverler de, adeta tribünleri ateşleyen tezahüratlarda bulundu.

2 KİLİT MAÇ VE BEKLENTİ!
Sezona kötü baÅŸlayan, daha sonra ise ÅŸampiyonluÄŸa giden yolda önemli adım atan Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, ligin bitimin iki hafta kala dış sahada YeniçaÄŸspor, son maçını ise içeride 100. Yıl SoÄŸuksuspor ile oynayacak. Bu iki karşılaÅŸmadan da 3’er puanla dönmeyi hedefleyen 49 puanlı Karadeniz EreÄŸli Belediyespor, 51 puandaki Lider Bartınspor ile aynı puana sahip avarajla ikinci sıradaki KırÅŸehir Belediyespor’un puan kaybetmesini bekleyecek.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
üzgün1
gülücük0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo