Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SOĞUK VE YAĞIŞLI HAVA GELİYOR!..

SOÄžUK VE YAÄžIÅžLI HAVA GELÄ°YOR!..

Türkiye soÄŸuk ve yağışlı havanın etkisi altına girecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan meteorolojik deÄŸerlendirmeye göre, Balkanlardan gelen yağışlı sistemler yurt genelinde etkisini gösterecek.


Hava sıcaklıklarının hissedilir derece azalacağı tahmin edilirken, kuzey kesimlerde baÅŸlayan saÄŸanak yağışlar, yarın iç ve kuzeydoÄŸu bölgelerde aralıklarla devam edecek. SoÄŸuk ve yağışlı sistemin, salı gününden itibaren yurt genelinde etkili olması bekleniyor. Hava sıcaklıkları bugünMarmara ve Batı Karadeniz’de, yarın Türkiye’nin iç ve kuzeydoÄŸu kesimlerinde azalacak.

Sıcaklık düşüşleri hafta sonuna kadar devam edecek. Hava sıcaklıklarının kuzey, iç ve doğu bölgelerde mevsim normallerinin altında seyretmesi bekleniyor.

Sıcaklıklar cuma gününden itibaren yükselecek

Ege ve Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu, Orta ve DoÄŸu Karadeniz ile DoÄŸu Anadolu’nun kuzey ve batısında yarın saÄŸanak yağış bekleniyor. Yağışların Sivas’ın doÄŸu ilçeleri, ErzincanTunceli,Erzurum’un kuzeyi, KarsArdahanRizeGümüşhaneBayburt ve Artvin Ã§evrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Marmara, Ege, DoÄŸu Akdeniz, Anadolu, Karadeniz, DoÄŸu Anadolu ile Gu?neydoÄŸu Anadolu’nun kuzey ve batısında ise salı günü yağış bekleniyor. AkÅŸam saatlerinde Batı Karadeniz’in iç kesimleri ile Ardahan çevrelerinde karla karışık yaÄŸmur ÅŸeklinde görülecek yağışın Adana,OsmaniyeKahramanmaraÅŸ’ın batısı, Erzurum, Kars, Ardahan, Bingöl, Trabzon, Rize, Artvin ve Bayburt çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olacağı öngörülüyor.

Yağışlar Marmara, Karadeniz, DoÄŸu ve GüneydoÄŸu Anadolu ile Hatay ve Osmaniye çevrelerinde çarÅŸamba günü de devam edecek. Batı ve DoÄŸu Karadeniz’in iç kesimleriyle DoÄŸu Anadolu’nun kuzeydoÄŸusunda akÅŸam saatlerinde karla karışık yaÄŸmur bekleniyor. Marmara’nın doÄŸusu, Karadeniz, Akdeniz, DoÄŸu ve GüneydoÄŸu Anadolu ile AnkaraÇankırıkaramanMuÄŸla,Denizli ve afyonkarahisar Ã§evrelerinde perÅŸembe de yağış bekleniyor.

Yağışların, Batı ve DoÄŸu Karadeniz’in iç kesimleri ile DoÄŸu Anadolu’nun kuzeydoÄŸusunda karla karışık yaÄŸmur olacağı tahmin ediliyor. SoÄŸuk ve yağışlı havanın doÄŸu bölgelerde etkili olduktan sonra cuma günü yurdu terk etmesi, sıcaklıkların hafta sonuna kadar batı bölgelerden baÅŸlayarak artması bekleniyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo