13 o C Kdz. Ereğli

SİZ OLSANIZ ?

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık `dan İl açıklaması.

Gündem 1 yıl 3 ay 28 gün 23 saat 56 dakika önce 1174

Haberi Paylaşın

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Kdz.Ereğli’nin 103. Kurtuluş gününde özel Gazi Alemdar Gemisi ve kahraman mürettebatı ile ilk deniz şehidi Recep Kahya’nın destansı hikayesinin tiyatral bir biçimde anlatıldığı epik dramatik dans gösterisi sonrası yaptığı konuşmada, “Kdz.Ereğli’nin il olduğunu görmeden ölürsem gözlerin açık giderim”dedi.

Posbıyık; “Burası Kdz.Ereğli. Batı Karadenizin incisi ilçemiz. Burada kültür var, sanat var, her şeyimiz var. Siz olsanız bu güzel ilçeyi il yapmaz mısınız? MHP Lideri Sayın Devlet Bahçeli bize büyük bir müjde verdi. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından çalışma başlatıldı. Bu müjde hepimizi heyecanlandırdı. Bunun için kendisine şükranlarımızı sunuyoruz. Bu müjde sonrası acilen siyasi partiler, STK ’lar, odalar ve bölge basını el ele verip harekete geçmemiz lazım. 1989 yılında bu fırsatı bir kez kaçırdık.

Bir daha kaçırmamamız lazım. Kdz. Ereğli’nin ekonomik ve sosyal anlamda gelişmesi il olmasına bağlıdır. Ereğli’nin 2 milletvekili var. AK Parti Milletvekilimiz Saffet Bozkurt, bizleri bir araya toplasın ve tartışarak yol haritamızı belirleyelim. Ona göre hareket edelim. Burada bulunan bulunmayanlara anlatsınlar. Kdz. Ereğli il olacak. Gençliğimden beri en büyük arzum budur. Eğer Ereğli’nin il olduğunu göremezsem, öbür dünyaya gözlerim açık gider”, ifadelerini kullandı.

SİZ OLSANIZ ?

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 21 saat 36 dakika önce BEÜ 2. SINIF ÖĞRENCİSİ KENDİNİ ASTI
6 gün 9 saat 9 dakika önce GÖZALTINA ALINDI !
6 gün 9 saat 23 dakika önce YAŞAM SAVAŞINI KAYBETTİ
6 gün 22 saat 45 dakika önce EREĞLİ'DE DE HİSSEDİLDİ !
2 gün 20 saat 11 dakika önce DEVREK YOL AYRIMINDA ZİNCİRLEME KAZA !
3 gün 20 saat 33 dakika önce BAĞLIK MAHALLESİNDE YANGIN !
1 gün 17 saat 47 dakika önce İLÇE MERKEZİNDE KAZA !
2 gün 8 saat 41 dakika önce GAZETECİ MEHMET DURSUN HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 19 saat 57 dakika önce İLÇEDE KORKUTAN PATLAMA !