Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SİVİL KIYAFETLE DENETİM !.

SÄ°VÄ°L KIYAFETLE DENETÄ°M  !.

İlçe Kaymakamı Çorumluoğlu," Böyle giderse açılan iş yerleri yeniden kapanır" dedi.


EreÄŸli FM’de yayınlanan “Fikri Kapan ile Burada KonuÅŸalım” programının canlı yayının konuÄŸu olan Kdz.EreÄŸli Kaymakamı Ä°smail ÇorumluoÄŸlu, “NormalleÅŸme süreci ve EreÄŸli” konulu söyleÅŸide önemli açıklamalar yaptı.

 

Bir dönem günlük 350 vakaları gören ve yoÄŸun bakım doluluk seviyesine ulaÅŸan EreÄŸli’de, geriden kalan aylara oranla daha iyi bir noktaya gelinmiÅŸ olunsa da, Korona Virüsün sabahtan akÅŸama bütün deÄŸerleri deÄŸiÅŸtirdiÄŸine dikkati çeken ÇorumluoÄŸlu, “20 gün önce EreÄŸli’de günde 0 vaka gördük. Son 3 gündür ise ilçedeki vaka artışı Zonguldak Merkezinden daha fazla.  Zonguldak’daki  mutand vakalarının  çoÄŸunluÄŸu da EreÄŸli’de. Servisler ve yoÄŸun bakım sayılarımız yeniden arttı.” dedi.

SÄ°VÄ°L KIYAFETLE DENETÄ°M !.

Normale dönüş sürecinin ardından dün akÅŸam saatlerinde EreÄŸli’de sivil kıyafetle denetim yaptığını belirten ÇorumluoÄŸlu, gördüğü tablonun kendisini üzdüğünü söyledi. ÇorumluoÄŸlu,  “Yüzde 50 kapasite ile çalışacak restoranlara baktım, yine dip dibe masalar var. Ders almamışız, üzüldüm. “dedi.                                                                                               

BÖYLE GİDERSE YENİDEN KAPANIR

Denetimleri sırasında gördüğü manzaraya iliÅŸkin  “1 müşteri fazla alacağım diye iÅŸi baÅŸa döndürmeye kimsenin hakkı yok” deÄŸerlendirmesi de yapan ÇorumluoÄŸlu “Bir insanın aç gözlülüğü  bütün ÅŸehre zarar verecek. 1 senedir kazanamadığınız parayı, bir haftada kazanamazsınız. Dün bir iÅŸyerine girdim, iÅŸ yeri sahibinin maskesi yok.Masalar dip dibe. Böyle gidersek açılan iÅŸyerleri tekrar kapanır. Rahatlayan ÅŸehirler de 15 gün sonra sıkıntı yaÅŸanabilir. Ä°nÅŸallah 15 gün sonra bu tabloyu tersine çevirelim  ama böyle gidersek bunu yapamayız.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
gülücük3
hayran2
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sebahattin ozarslan

06 Mart 2021 - 08:12

Marketler dolu bankalar otobüsler dolu niye kahvelerde okey pisti oynatmiyirsunuz zaten 4 kişi oynuyoruz lütfen oyunlar serbest yapalım elmatepe den

Servet acar

04 Mart 2021 - 08:56

Sahildeki cafeleri görüntüleyip videosu inu çekip hatta çarşı içindeki lokantaları videosunu resmini çekip kaymakam beye göndereceğiz ereğli halkı olarak

Yorum Yazın

Canlı Radyo