Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SİNEMANIN DAHİSİ OLARAK GÖSTERİLEN TAHA ULUKAYA, EREĞLİ FM’DE OLACAK!!!

SİNEMANIN DAHİSİ OLARAK GÖSTERİLEN TAHA ULUKAYA, EREĞLİ FM’DE OLACAK!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Özel kanalda katıldığı kısa film yarışmasında birinci olarak sanat dünyasına atım atan, bu yarışmadan kazandığı para ile de  Amerika Miami’de ödül almaya kadar giden yolda emin adımlarla ilerleyen Karadeniz EreÄŸli doÄŸumlu Taha Ulukaya, EreÄŸli FM’den gazeteci Åžafak Negüzel’e konuÅŸacak.

Kariyerine amatör tiyatroyla başlayan, sonraki yıllarda BKM tiyatroda görevler alan, Ezel dizisinde senarist asistanlığı gibi türevleri olan görevlerde aktif rol alan Taha Ulukaya, şuan film ve dizi üzerine kurduğu bir Youtube kanalı ile kariyerini sürdürüyor.
2018 Haziran’ın da ise sinemalarda gösterilen kısa adı B.O.K olan Bir O Kalmıştı filmini yazan ve aynı zamanda filmde de oynayan Taha Ulukaya, düşük bütçe ile baÅŸarılı film yapılabileceÄŸini sektöre ispatlamış oldu. Film, sinema salonlarının ardından özel kanalarda da izletilmiÅŸ, özellikle Zonguldak bölgesi filmi çok beÄŸenmiÅŸti. Filmin hastane de geçen bir sahnesinde “KaptaÅŸ Türküsü” çalınmış, türküye birde mini klip çekilmiÅŸti.  

KISA ZAMANDA ÖDÜLLERİ TOPLADI
KurduÄŸu Youtube kanalında çalışmalarını sündüren Ulukaya, “Ä°z Filmi” ve internet dizisi “Hile” ile de önemli sayıdaki takipçiye ulaÅŸtı.  Bazı kesimlerce sinemanın dahi olarak gösterilen 33 yaşındaki Taha Ulukaya, 2011 de Atv de "Çek Bakalım" yarışmasında çektiÄŸi kısa film ile birinci oldu.
İstanbul Uluslararası Film Festivalinde, özel juri ödülünü aldı. Ukrayna Uluslararası Film Festivalinde, finalist (İz Filmi) oldu. Miami, Seul, Copenhag Web Dizi Festivallerinde çeşitli ödüller (Hile Dizisi) aldı.

EREÄžLÄ° Ä°LE Ä°LGÄ°LÄ° PROJELERÄ° VAR!!
Memleketi Karadeniz EreÄŸli’ye asistanı ile birlikte gelen Taha Ulukaya, EreÄŸli için projelerinin olduÄŸunu söyledi.
Yakın bir zamanda ilçede sanatsal faaliyetler yürüteceÄŸini, ünü Dünya’ya ulaÅŸan yüzlerce Youtuber’u EreÄŸli’ye getireceÄŸini belirten Ulukaya, 91.7 frekansında yayın yapan EreÄŸli FM gelerek Gazeteci Åžafak Negüzel’e konuÅŸacak.
Teknik masada ise Gülçin AcaroÄŸlu Demir’in olacağı ‘özel program’ 15.00’da baÅŸlayacak. Sosyal medya platformlarında canlı yayınlanacak programı takip etmenizi tavsiye ederiz.   

B.O.K filmini izlemek için:

https://www.youtube.com/watch?v=fn9hc-dgj-c&t=3888s

 

Hile Dizisi fragmanı:

https://www.youtube.com/watch?v=Q-mHqmWaQ-k&t=37s

 

Fox Dream Tv'de

https://www.youtube.com/watch?v=qKh_hMltiFQ&t=334s

Filmin hastane de geçen bir sahnesinde “KaptaÅŸ Türküsü” çalınmış, türküye birde mini klip çekilmiÅŸti.  
Ä°ÅžTE O SAHNE...

SİNEMANIN DAHİSİ OLARAK GÖSTERİLEN TAHA ULUKAYA, EREĞLİ FM’DE OLACAK!!!

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük6
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo