Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SİMİT SARAYI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR!.

SİMİT SARAYI BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR!.

EreÄŸli’deki Ereylin AlışveriÅŸ Merkezi’nde (Ereylin AVM) dün hizmete açılan “Simit Sarayı”na ilginin beklenenin üzerinde olduÄŸu bildirildi.

Ereylin AVM’nin Migros giriÅŸinde hizmete açılan Simit Sarayı ortakları iÅŸadamı Batuhan BozkuÅŸ ile Onur Solmaz, hizmete açtıkları markanın deÄŸerini iyi bildiklerini ancak, ilk günden bu kadar ilgi olacağını ise beklemediklerini söylediler.

Simit Sarayı’nın, ülke sınırlarını aÅŸan ender firmalar arasında yer aldığını tekrarlayan ortaklar, şöyle dediler:

“Ereylin AVM’nin yeni tadilat ve düzenlemesiyle birlikte, oluÅŸturduÄŸumuz mekanda müşteriye hizmeti ve kaliteyi ön planda tutarak hiçbir fedakarlıktan kaçmadık. Ä°smini aldığı simit ön planda olmakla birlikte 60’ın üzerinde gıda ürünü ile hizmet verdiÄŸimiz Simit Sarayı’nda elbette halkımızdan ilgi bekliyorduk. Ancak daha ilk günden –ki henüz resmi açılışımızı yapmadığımız halde- gördüğümüz büyük ilgi bizi son derece mutlu etti ve heyecanlandırdı. Bu mutluluk ve heyecanla, Kurban Bayramı sonrası resmi açılışını da yapacağımız Simit Sarayı’nda kaliteden ödün vermeden, branşında uzman personelimizle hizmette müşteri memnuniyetini artırarak sürdüreceÄŸiz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo