Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAYRAM MESAJLARI

BAYRAM MESAJLARI

 

Zonguldak Valisi Ali Kaban, AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, CHP Zonguldak Milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş ve Genel Maden İşleri Sendikası (GMİS) Yönetimi, mesajlarında, İslam alemi ve Zonguldak halkının bayramını tebrik etti.

KABAN’IN MESAJI
“Bayramlarımız sevgi, saygı, kardeÅŸlik duygularının pekiÅŸtiÄŸi, yardımlaÅŸma, dayanışma ve paylaÅŸma duygularının en üst seviyede yaÅŸandığı, birlik ve beraberliÄŸin güç kazandığı, mutluluk ve coÅŸku kaynağı anlamlı günlerimizdir.
Toplumsal yaÅŸantımıza deÄŸer ve anlam katan bir kurban bayramını daha milletçe idrak etmenin heyecan ve mutluluÄŸunu yaÅŸadığımız bugünlerde saygıdeÄŸer halkımızın, milletimizin ve tüm Ä°slam aleminin Kurban Bayramını içtenlikle kutluyor, saÄŸlıklı, mutlu, huzurlu bir yaÅŸam dileklerimle saygılar sunuyorum.”

ÇATUROÄžLU’NUN MESAJI
“Kurban yakınlaÅŸmak, en uzakta olanla yakınlaÅŸmaktır. Bayram, en yakında ve en uzakta olanın elini tutmak, onulmaz zannedilen yaraları sarmak, tüm insanlarla kardeÅŸ gibi, dost gibi kucaklaÅŸmak, gözleri yolda kalanlara ümit olmak, yürekleri enkaz altında bırakmadan sevgiyi tüm insanlığa paylaÅŸtırmak ve gönüllerin kıvrımına sevgi köprüleri kurmaktır.
Yalnızlıklardan kurtulmak, ümidin kandillerini yakmak, gönüllerde yeni saraylar inÅŸa etmek ümidiyle; Zonguldak halkımızın, milletimizin, yurt dışındaki millet varlığımızın, gönül coÄŸrafyamızın ve Ä°slâm âleminin Kurban Bayramını en kalbi duygularımla kutluyorum.
Bayramın milletimizin ve Ä°slam âleminin bekası, huzuru ve refahına vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyor, selam, hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum.”

TURPCU’NUN MESAJI
“Halkımızın birliÄŸi ve ülkemizin geleceÄŸi için çözüm Cumhuriyetimizin Kurucu Ä°lkelerine yeniden sıkı sıkıya baÄŸlanmaktır. Ä°ktidar baÅŸka çözümler aramamalıdır, çünkü Türkiye’nin baÅŸka kurtuluÅŸ formülü yoktur.
Bu düşüncelerle, çoÄŸulcu ve katılımcı demokrasinin, adaletin, özgürlüğün, hukukun üstünlüğünün, laiklik ilkesinin ve kuvvetler ayrılığının gerçek anlamını bulduÄŸu bir Türkiye’de; mutlu, huzurlu, barış dolu nice bayramlar yaÅŸamak dileÄŸiyle tüm halkımızın Kurban Bayramını kutluyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”

DEMÄ°RTAÅž’IN MESAJI        
“Mübarek Kurban Bayramınızı kutlar; dayanışmanın,hoÅŸgörünün, barışın ve huzurun hakim olduÄŸu bir Türkiye temennisiyle nice bayramlar dilerim. Saygılarımla.”

UYSAL’IN MESAJI
“Bayramlar milletçe karşılıklı birlik-beraberlik, saygı ve kardeÅŸlik baÄŸlarımızı kuvvetlendiren, manevi hasletlerimizi geliÅŸtiren, toplumsal yardımlaÅŸma ve dayanışmanın en üst seviyede yaÅŸandığı müstesna günlerdir.
PaylaÅŸma ve yakınlaÅŸmanın zirveye ulaÅŸtığı dini bayramlarımızdan Kurban Bayramına millet olarak kavuÅŸmanın mutluluÄŸunu yaÅŸarken, 15 Temmuz’da olduÄŸu gibi içeriden-dışarıdan ülkemizde sürdürülmeye çalışılan terör saldırıları nedeniylede buruk bir bayram süreci yaşıyoruz.
Bu mübarek günlerde şehitlerimizi, gazilerimizi şükranla anıyoruz. Şehitlerimizin aileleri, gazilerimiz hepimize emanettir. Onlar en değerli varlıklarını bu ülke için feda etmişlerdir.
Bayramda, değerli hemşerilerimden istirhamım mahalleleri, çevreleri ve köylerinde, şehit ailelerini ve gazilerimizi ziyaret etmeleri ve onları sahiplenmeleridir.
Halkımızın mübarek Kurban Bayramı’nı tebrik ediyor, huzur ve sükun dolu bir bayram geçirmelerini diliyorum."

BAÅžKAN DEMÄ°RTAÅž’IN MESAJI
“Bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiÄŸi, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları, kardeşçe kucaklaÅŸtığı, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiÄŸi, bir toplumda millet olma ÅŸuurunun ÅŸekillendiÄŸi, kuvvetlendiÄŸi günlerdir.
Ä°nsanı insan yapan ve bütün erdemlerin birlikte yaÅŸandığı dini bayramlarımızdan birisi olan Kurban Bayramı’nın sevgiye, barışa, kardeÅŸliÄŸe hoÅŸgörüye ve güzel yarınlara umut olmasını diliyor ve bu birlik ve beraberliÄŸimizi bozmaya çalışan kötü niyetli mihraklara fırsat vermeden nice bayramlara ulaÅŸmayı temenni ediyorum.
Bu dilek ve duygularla tüm Ä°slam aleminin, ülkemizin ve tüm hemÅŸerilerimin mübarek Kurban Bayramını en içten duygularımla kutlar, saÄŸlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.”

GMÄ°S ADINA BAÅžKAN AHMET DEMÄ°RCÄ°’NÄ°N MESAJI
“Bayramlar, insanların kardeşçe kucaklaÅŸtıkları, insanların birbirlerine olan sevgi ve saygılarının perçinlendiÄŸi günlerdir. Ãœlkemizde ve bölgesinde yaÅŸanan geliÅŸmeler, her zamankinden daha çok kardeÅŸliÄŸe, birliÄŸe ve beraberliÄŸe ihtiyaç duyduÄŸumuzu gösteriyor. Kurban Bayramının barışa ve kardeÅŸliÄŸe vesile olmasını diliyoruz.
Türkiye TaÅŸkömürü Kurumu’nda (TTK), Maden Tetkik Arama Kurumu’nda (MTA) ve özel sektörde çalışan üyelerimiz baÅŸta olmak üzere tüm madencilerin, Zonguldaklıların, halkımızın ve Ä°slam Aleminin Mübarek Kurban Bayramını kutluyoruz. EÅŸleri, çocukları ve aileleriyle, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar diliyoruz. 
Bayramın, kardeÅŸlik ve dayanışma duygularını geliÅŸtirmesi, ülkemize ve bölgemize huzur ve barış getirmesi umuduyla saygılarımızı sunuyoruz.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo