Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

NEYSE Kİ KISKIVRAK YAKALANDILAR

NEYSE KÄ° KISKIVRAK YAKALANDILAR

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


Zonguldak’ta 63 yaşındaki kadının yaklaşık 70 bin lirasını dolandırmak isteyen 4 şüpheli, ekiplerce kıskıvrak yakalandı. 
Edinilen bilgiye göre, kendilerini polis olarak tanıtan zanlılar, telefonla konuÅŸtukları kadına, isminin terör örgütünün listesinde yer aldığını ve kendisini kurtarabilmek için paraya ihtiyaç olduÄŸunu söyledi. Bunun üzerine panik yaÅŸayan YaÅŸar K. isimli kadın, polis ekiplerini arayarak durumu bildirdi. 
Bu sırada şüpheliler Yunus E.Åž. (26), Ä°smail K. (29), Eray E. (20) ve Volkan K. (24) 34 BEL 947 plakalı araç ile buluÅŸma için planlanan Bahçelievler Mahallesi Hakkı ÇavuÅŸ Parkı’na geldi. Burada bir süre kadının gelmesini bekleyen dört şüpheli karşılarında polisleri görünce kısa süreli ÅŸok yaÅŸadı. Kısa süren kovalamaca sonucu 4 zanlı kıskıvrak yakalandı. 
YaÅŸar K.’ye ait 25 bin TL, 4500 Ä°ngiliz Sterlini, 36 adet küçük altın ise ekiplerce sahibine geri teslim edildi. Haklarında ‘dolandırıcılık’ suçundan iÅŸlem yapılan dört şüpheli, ifadeleri alınmak üzere AsayiÅŸ Åžube Müdürlüğü’ne götürüldü.

O… Çocukları: “Onların çocukları”. Ailelerine sesleniÅŸtir; “Küçüklükten itibaren hukukun öğretilmediÄŸi, insanlara saygılı olmanın anlatılmadı ve helal para kazanmanın huzurunun bildirilmediÄŸi çocuklar”.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın3
üzgün1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo