Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

SERİ DEVAM EDİYOR..

SERİ DEVAM EDİYOR..

Marmara 1 Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve 2’si deplasmanda olmak üzere sezonun ilk 3 maçını kazanan Kdz. Ereğli Masterler Takımı,  4.hafta maçını da kayıpsız geçti.Beyçayırı’nda İstanbul temsilcisi Dudullu’yu konuk eden temsilcimiz rakibini 3-1 ile geçerek 4’te 4 yaptı.

 

8 takımın mücadele ettiği grubun ilk maçında İstanbul deplasmanında Göztepe Park’ı  3-1 mağlup ederek sezona başlayan ardından iç sahada Maltepe 1923’u 3-1 ile  geçen Ereğli Masterler geçen hafta  İstanbul deplasmanında Ümraniye Muyar’a karşı 5-0 kazandığı karşılaşmanın ardından sezonun 4. Maçında Beyçayırı’nda Dudullu’yu konuk etti.

Karşılaşmaya iyi başlayan temsilcimiz 6.dakikada Mustafa Akdoğan’ın golü ile 1-0 öne geçerken, 23.dakikada Köksal Akdeniz ile farkı 2’ye çıkardı. 2.yarıya 2-0’ın avantajı ile başlayan temsilcimiz tutuk oyun ortaya koyunca bir anda 2-1’e gelen skor ile kendine gelirken maçta son sözü 66. Dakikada serbest vuruştan mükemmel bir gol atan Emin Danışmaz söyledi. (3-1)

Temsilcimiz bu galibiyetle puanını 12’ye çıkararak liderliğini sürdürdü.Temsilcimiz gelecek hafta deplasmanda Kartal Bulvar takımına konuk olacak.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo