13 o C Kdz. Ereğli

ŞENLİK GİBİ AÇILIŞ!.

Gündem 8 yıl 12 gün 3 saat 14 dakika önce 1465

Haberi Paylaşın

Ereğli’de, “Sarı Sıcak” sloganıyla Ereğli Şen Turkcell’in 4. mağazasının açılışı gerçekleştirildi.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Alimolla camisi karşısındaki yeni iş yeri açılışında yaptığı konuşmada, iş yeri sahipleri Şen ailesinin fertleriyle ’ağabey-kardeş’ ilişkisi içinde uzun yıllardır tanıştıklarını söyledi.

İşyerine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Uysal, şöyle dedi:

"Tabi ki, Karadeniz Ereğli’de böyle güzel ticaret yapılacak alanların açılması bir belediye başkanı olarak beni son derece mutlu ediyor, seviniyoruz. Demek ki Ereğli’de güzel şeyler oluyor. Her zaman ’Ereğli’nin geleceği aydınlık, parlak’ diyorduk. Bu gibi iş yerlerinin açılması da bunları destekleyen etkenler oluyor. Bu mahalleye, caddeye, sokağa ilçemizin bildiğiniz çarşı ve pazarına son defa bakmanızı rica ediyorum. Önümüzdeki aylarda gerek Pazar yerinde, gerekse çarşı merkezinde tamamen değişiklikler yaşanacak. Belki bu bir değişiklik değil dönüşüme uğrayan alan olacak.

Açılışında onurunu yaşadığım Turkcell Ailesini de kutluyor, Şen Ailesine hayırlar getirmesini diliyorum.”

Turkcell Saha Yöneticisi Burak Tosyalı da, ülke genelinde 1080’e ulaşan ’Sarı Sıcak’ Şubelerinin Ereğli’de de dördüncüsünü açtıklarını hatırlatarak, Şen ailesine teşekkür etti.

Okunan duanın ardından kurdelası kesilerek açılışı gerçekleştirilen iş yeri etkinliğine, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Küçük, Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Cöbek, Ayhan Atay, Alptekin Dursun, Belediye Meclis üyeleri Reşat Latif, İhsan Yacızıoğlu, Hasan Pınarcık, Şen ailesinin babası Burhan Şen, çocukları İsmail, Yalçın ve Kemal Şen, Turkcell Saha Müdürü Numan Şen, çok sayıda işadamı, esnaf ve davetli katıldı.

KONFETİ YAĞMURU!

Açılış organizasyonunu Tim’s Ajans’ın yaptığı etkinlikte, konfetiler atıldı, balonlar uçuruldu, davetlilere yiyecek ikramında bulunuldu, çeşitli hediyeler verildi. Bu sırada Turkcell tiplemeli animatör ile özellikle çocuklar hatıra fotoğrafları çektirdi. Turkcell şapkalarının dağıtımı sırasında ise kısa süreli izdiham yaşandı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 9 saat 14 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
19 saat 26 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 7 saat 27 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 3 saat 54 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 22 saat 20 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 2 saat 55 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 8 saat 48 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
22 saat 2 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 17 saat 32 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 6 saat 21 dakika önce KAZA ; 2 YARALI