Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞENLİK GİBİ AÇILIŞ!.

ŞENLİK GİBİ AÇILIŞ!.

EreÄŸli’de, “Sarı Sıcak” sloganıyla EreÄŸli Åžen Turkcell’in 4. maÄŸazasının açılışı gerçekleÅŸtirildi.

EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, Alimolla camisi karşısındaki yeni iÅŸ yeri açılışında yaptığı konuÅŸmada, iÅŸ yeri sahipleri Åžen ailesinin fertleriyle ’aÄŸabey-kardeÅŸ’ iliÅŸkisi içinde uzun yıllardır tanıştıklarını söyledi.

İşyerine hayırlı olması temennisinde bulunan Başkan Uysal, şöyle dedi:

"Tabi ki, Karadeniz EreÄŸli’de böyle güzel ticaret yapılacak alanların açılması bir belediye baÅŸkanı olarak beni son derece mutlu ediyor, seviniyoruz. Demek ki EreÄŸli’de güzel ÅŸeyler oluyor. Her zaman ’EreÄŸli’nin geleceÄŸi aydınlık, parlak’ diyorduk. Bu gibi iÅŸ yerlerinin açılması da bunları destekleyen etkenler oluyor. Bu mahalleye, caddeye, sokaÄŸa ilçemizin bildiÄŸiniz çarşı ve pazarına son defa bakmanızı rica ediyorum. Önümüzdeki aylarda gerek Pazar yerinde, gerekse çarşı merkezinde tamamen deÄŸiÅŸiklikler yaÅŸanacak. Belki bu bir deÄŸiÅŸiklik deÄŸil dönüşüme uÄŸrayan alan olacak.

Açılışında onurunu yaÅŸadığım Turkcell Ailesini de kutluyor, Åžen Ailesine hayırlar getirmesini diliyorum.”

Turkcell Saha Yöneticisi Burak Tosyalı da, ülke genelinde 1080’e ulaÅŸan ’Sarı Sıcak’ Åžubelerinin EreÄŸli’de de dördüncüsünü açtıklarını hatırlatarak, Åžen ailesine teÅŸekkür etti.

Okunan duanın ardından kurdelası kesilerek açılışı gerçekleştirilen iş yeri etkinliğine, İlçe Emniyet Müdürü Faruk Küçük, Ereğli Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Cöbek, Ayhan Atay, Alptekin Dursun, Belediye Meclis üyeleri Reşat Latif, İhsan Yacızıoğlu, Hasan Pınarcık, Şen ailesinin babası Burhan Şen, çocukları İsmail, Yalçın ve Kemal Şen, Turkcell Saha Müdürü Numan Şen, çok sayıda işadamı, esnaf ve davetli katıldı.

KONFETÄ° YAÄžMURU!

Açılış organizasyonunu Tim’s Ajans’ın yaptığı etkinlikte, konfetiler atıldı, balonlar uçuruldu, davetlilere yiyecek ikramında bulunuldu, çeÅŸitli hediyeler verildi. Bu sırada Turkcell tiplemeli animatör ile özellikle çocuklar hatıra fotoÄŸrafları çektirdi. Turkcell ÅŸapkalarının dağıtımı sırasında ise kısa süreli izdiham yaÅŸandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük1
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo