14 o C Kdz. Ereğli

SENDİKA SYDNEY’E GİTTİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Ekonomi 4 yıl 10 ay 16 gün 18 saat 48 dakika önce 919

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Metin Ercan’ın, Avustralya’nın Başkenti Sydney’e gittiği bildirildi.
Sendikanın resmi internet sitesinde yer alan habere göre Ercan, "Industri ALL Global Union" (Tüm Global Endüstri Birliği) tarafından, 11-14 Haziran tarihleri arasında düzenlenen "Ana Metaller İdare Komitesi Toplantısı"na, Türk Metal Delegasyonu olarak Türk Metal Sendikası Genel Sekreteri Avukat Taliphan Kıymaz ile birlikte katıldı.
140'tan fazla ülkede 50 milyonunun üzerinde çalışanı temsil eden küresel sendika "Industri ALL Global Union"ın toplantısında Türkiye ve Erdemir'deki çalışma hayatına dair bilgiler aktaran Ercan, Dünya çelik sektöründeki sorunları 14 ülkeden 40 katılımcıyla paylaştı. Ercan, söz konusu birliğe üyelikleri konusunda, Türk Metal Lideri Pevrul Kavlak'ın, üstün uğraşıları olduğunu hatırlatarak, şunları kaydetti:
“Türk Emek Hareketi ve sendikamız için önemli kazanımlar sağlayacak olan bu üyeliğin onaylanması sürecinde bizlerden desteğini esirgemeyen başta Sayın Genel Başkanımız Kavlak’a, tüm emek dostlarına ve Industri ALL Global Union Genel Sekreter Yardımcısı Kemal Özkan'na yürekten teşekkür ediyoruz.”

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 2 saat 3 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 3 saat 15 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 21 saat 20 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 18 saat 33 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 20 saat 54 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 15 saat 9 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 23 saat 16 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
1 gün 19 saat 25 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
5 gün 23 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 12 saat 27 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !