Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’SEN NEREDEYSEN BİZ ORADAYIZ’

’SEN NEREDEYSEN BÄ°Z ORADAYIZ’

Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, hafta sonunu dernek ve köy ziyaretleri ile geçirirken, maden ÅŸehidi Erkan Seyhan’ın cenazesine katıldı. Uysal ayrıca Kemer mevkiinde meydana gelen göçüğü inceleyerek hayati tehlike atlatan Ä°smail Åžentürk’e geçmiÅŸ olsun dedi. 

AK TEK BAÅžINA Ä°KTÄ°DARA GELMELÄ°

BaÅŸkan Uysal, AK Parti EreÄŸli Ä°lçe TeÅŸkilatı Yöneticisi ve Işıklı Muhtarı Hüseyin Engin’in davetlisi olarak Işıklı Köyü’nde gerçekleÅŸtirilen kahvaltıya katıldı. Işıklı Köyü Kalkındırma DerneÄŸi’nin çalışmalarını inceleyen ve taktir eden BaÅŸkan Uysal, eksikliklerin giderilmesi için yapılacak çalışmalara yardımcı olacaklarını söyledi. BaÅŸkan Uysal, 01 Kasım seçimlerinde AK Parti’nin tek başına iktidara gelmesinin önemine deÄŸinerek, bu konuda gerekli desteÄŸin verilmesini istedi. 

KAPTAÅžLILAR, UYSAL’I BAÄžRINA BASTI

Belediye Meclis Ãœyesi Sezai Meriç, AK Parti Yönetim Kurulu Ãœyeleri Mehmet Ertürk, Hüseyin Engin ve eski AK Partili yöneticiler Temel MeÅŸe, Mehmet Özçiçek eski Belediye Meclis Ãœyesi Ä°smet Koç ile birlikte KaptaÅŸ Pazarı’nı gezen BaÅŸkan Uysal burada da KaptaÅŸlıların yoÄŸun ilgi ve sevgisine maruz kaldı.

SEN NEREDEYSEN BÄ°Z ORADAYIZ BAÅžKANIM

BaÅŸkan Uysal, “Bizim köylerimizin havası da insanımız gibi temiz. Ben sizleri çok seviyorum ve fırsat buldukça aranızda olacağım. Siz gerekeni yapın desteÄŸinizi verin ve verdirtin. AK Parti 1 Kasım’da tek başına iktidara gelsin. Aslında geleceÄŸinden de şüphem yok. KaptaÅŸ bizim EreÄŸli bizim. Köylerimize de her konuda yardımcı olacağız ” dedi.

KaptaÅŸlılar da, “Sen nerdeysen biz ordayız baÅŸkanım” diyerek sevgi gösterisinde bulundu.

UYSAL MADEN ÅžEHÄ°DÄ°NÄ°N CENEZASÄ°NDE

BaÅŸkan Uysal daha sonra Aydın Yayla’da buluÅŸtuÄŸu AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu ile birlikte TTK Armutçuk Müessese Müdürlüğündeki maden ocağında göçük altında kalarak vefat eden Åžehit Madenci Erkan Seyhan’ın köydeki cenazesine katılarak,  TTK Genel Müdürü Burhan Ä°nan ve GMÄ°S Genel BaÅŸkan Yardımcısı Ä°sa Sevinç ile acılı baba Âdem Seyhan’a, baÅŸsaÄŸlığı diledi. 

BaÅŸkan Uysal, ıCHP Alaplı eski Ä°lçe BaÅŸkanı ve Ä°l Genel Meclisi Ãœyesi Kamil Akyol’un Alaplı Merkez Caminde kılınan cenaze namazına katılarak, Akyol ailesine baÅŸsaÄŸlığı diledi.

GÖÇÜĞÜ Ä°NCELEDÄ°, ’GEÇMÄ°Åž OLSUN’ DEDÄ°

BaÅŸkan Uysal daha sonra göçüğe anında müdahale ederek 20 kamyon hafriyat kaldıran Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü teknik ekibiyle Kemer Mevkiinde meydana gelen göçüğü inceledi. Göçük sonucu tonlarca kayanın evin önüne çökmesi sonucu hayati tehlike atlatan EreÄŸli Fiziksel Engelliler DerneÄŸi BaÅŸkanı Ä°smail Åžentürk’e ’GeçmiÅŸ olsun’ diyen BaÅŸkan Uysal, burada da üzücü bir olay yaÅŸanmaması için tüm tedbirlerin alınacağını söyledi.

BaÅŸkan Uysal daha sonra ÅŸehir içindeki esnafları ziyaret ederek görüş alışveriÅŸinde bulundu.  

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo