Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Selin izlerinin silinmeye çalışıldığı plajlar tatilcilerle dolmaya başladı

Selin izlerinin silinmeye çalışıldığı plajlar tatilcilerle dolmaya başladı

Selden etkilenen Akçakoca plajı havadan görüntülendi


Selin vurduÄŸu Düzce’nin Akçakoca ilçesinde plajlarda bir yandan selin sürüklediÄŸi aÄŸaç ve çöpler temizlenirken, diÄŸer yandan ise vatandaÅŸlar denizde güneÅŸin tadını çıkarttı. Tatilcilerin yavaÅŸ yavaÅŸ doldurmaya baÅŸladığı plajlar havadan görüntülendi. 
Düzce’de geçtiÄŸimiz hafta etkili olan saÄŸanak yağış sonrasında selin vurduÄŸu Akçakoca ilçesinde hayat normale dönüyor. Selin derelerden sürüklediÄŸi çamur, çöp ve odun parçaları denizin kahve renge bürünmesine neden olurken, yetkililer bir süre boyunca denize girilmesinin tehlikeli olduÄŸu uyarısında bulundu. Denizlerdeki çöp ve odun parçaları dalgalar ile sahillere vurdu. Ekipler, sahil ve plajlarda temizlik çalışması baÅŸlattı. VatandaÅŸlar ise sıcağın tadını çıkartmak için temizlenen plajları yavaÅŸ yavaÅŸ doldurmaya baÅŸladı. Ekipler plajın bir kısmında temizlik çalışmalarını sürdürürken, vatandaÅŸlar plajın diÄŸer tarafında denize girdi. Selin izlerinin silindiÄŸi Akçakoca ilçesindeki plaj havadan görüntülendi. 
“Hayat yavaÅŸ yavaÅŸ normale dönüyor” 
Düzce’de hayatın yavaÅŸ normale döndüğünü söyleyen Esin Kurt isimli vatandaÅŸ, güneÅŸin tadını çıkartmak için plaja geldiklerini belirterek, “Sel nedeni ile fındık bahçeleri gitti, hayvanlar telef oldu, insanlar öldü. Denizin içerisinde hala 18 tane çıkartılamayan otomobil var. Gördüğünüz gibi daÄŸlardan gelen çamurlu su denize akıyor. Yılanlar dahi ormandan geldi. Denizden elimizle alarak doÄŸaya saldık. Hayat yavaÅŸ yavaÅŸ normale dönüyor. Denize giriyoruz, voleybol turnuvalarına tekrar baÅŸlayacağız. Gelmek isteyenler artık gelebilirler. Geçti hepsi, artık tertemiz. Mavi bayraklı plajlar var burada” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
şaşkın1
gülücük0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo