Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Selde hayatını kaybeden baba ile henüz bulunamayan oğlunun son fotoğrafları ortaya çıktı

Selde hayatını kaybeden baba ile henüz bulunamayan oğlunun son fotoğrafları ortaya çıktı

Düzce’de meydana gelen selde Esmahanım köyünde evlerinden çıkamayarak sele kapılan Töngel ailesinden baba ile oğlunun ve annenin komşularıyla çekilen son fotoğrafları ortaya çıktı.


17 Temmuz’da Esmahanım köyündeki evlerinde sel felaketini yaÅŸayan sel sularına kapılarak kaybolan Töngel ailesinin son fotoÄŸrafları ortaya çıktı. Köye fındık toplamaya giden Töngel ailesi akÅŸam saatlerinden itibaren aşırı yağış sonrasında amcaoÄŸulları olan Kaplan ailesinin evine gitti. Burada aşırı yağış sonrasında meydana gelen sel felaketinde evleri yıkılmış ve sel suları ile kayıplara karışmıştı. 19 Temmuz’da anne Fatma Töngel’in cenazesi Esmahanım-UÄŸurlu köyü arasında bulunmuÅŸ, dün Küpler köyünde defnedilmiÅŸti. Baba Cengiz Töngel’in cenazesi de bugün UÄŸurlu köyünde sel enkazının altında bulundu. Akçakoca Devlet Hastanesi Morguna kaldırılan cenazesi daha sonra morgdan alınarak Düzce ÅŸehir merkezine getirildi. 
Baba ile oÄŸlunun da son fotoÄŸrafları ortaya çıktı 
Köy meydanında vatandaÅŸlarla birlikte bir araya gelen Töngel ailesinden baba Cengiz Töngel ile halen kayıp olan ve arama çalışmaları devam eden oÄŸlu KaÄŸan Töngel fotoÄŸraf çektiriyor. Son fotoÄŸraf olarak kalan aile tablosundan Kaan Töngel’in arama çalışmaları Esmahanım-UÄŸurlu köyü arasında devam ediyor. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün10
gülücük0
hayran0
şaşkın0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo