Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BOZHANE’DE BOYAMA ŞENLİĞİ

BOZHANE’DE BOYAMA ÅžENLİĞİ

Bülent Ecevit Ãœniversitesi, Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin destekleri ve Özel 75. Yıl EÄŸitim ve Reabilitasyon Merkezi’ndeki öğrencilerin katılımı ile Bozhane Parkı’nda “ Hayallerimizi Renklendirelim.’ adlı deniz konseptli boyama ÅŸenliÄŸi düzenledi.

 

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan’ın yanı sıra, Meclis Ãœyeleri Yusuf Kalay ve Hasan Pınarcık ve Kültür Müdürü Baki Kara’ın katıldığı etkinlikte konuÅŸan Proje Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Olcay Yılmaz Özdemir ve 75. Yıl Özel EÄŸitim ve Reabilitasyon Merkezi Kurucusu Nagihan MüftüoÄŸlu destek ve katkılarından ötürü Kdz. EreÄŸli Belediyesi’ne teÅŸekkür etti.

Etkinlikte konuÅŸan Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Nazım ErdoÄŸan’da, Kdz. EreÄŸli Belediyesinin gerek çocuklar, gerekse engelliler ve üniversite gençliÄŸinin her zaman yanında olduÄŸunu belirterek, “Sayın Belediye BaÅŸkanımız Hüseyin Uysal’ın bu konulardaki yaklaşımı ve desteÄŸi biliniyor. Her konuda yanınızdayız.” ifadelerini kullandı.

Etkinlik kapsamında parkın duvarlarına çizilen deniz konseptinin iç bölümleri, Özel 75. Yıl EÄŸitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ndeki öğrenciler tarafından boyandı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo