13 o C Kdz. Ereğli

ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK!...

Gündem 7 yıl 6 ay 17 gün 2 saat 41 dakika önce 1777

Haberi Paylaşın

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK’lı teröristlerce askeri üsse düzenlenen saldırıda şehit olan Devrek’li Jandarma Üsteğmen Murat Taylan Öncel, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Öncel için Kocatepe Camisi’nde düzenlenen törene eşi Bahtıgül Öncel, annesi Fikriye Saraç, babası Hasan Öncel, kardeşleri Selçuk, Umut ve Özgür, yakınları, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, AK Parti ve CHP Zonguldak Milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı. Şehit üsteğmenin 4 yaşındaki kızı Mina ise tören alanına getirilmedi.

Kılınan cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu top arabasına konuldu. Saygı geçişi sırasında komutanlar şehit Üsteğmen Öncel’i selamladı. Yakınları da şehidi asker selamıyla son yolculuğuna uğurladı. Şehit Öncel, törenin ardından Cebeci Askeri Şehitliğinde toprağa verildi.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 15 saat 26 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 16 saat 38 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 10 saat 43 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 7 saat 56 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 10 saat 17 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 4 saat 32 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 12 saat 39 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 13 saat 46 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 1 saat 50 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 8 saat 48 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !