Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK!...

ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK!...

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde PKK’lı teröristlerce askeri üsse düzenlenen saldırıda şehit olan Devrek’li Jandarma Üsteğmen Murat Taylan Öncel, Ankara’da son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Öncel için Kocatepe Camisi’nde düzenlenen törene eşi Bahtıgül Öncel, annesi Fikriye Saraç, babası Hasan Öncel, kardeşleri Selçuk, Umut ve Özgür, yakınları, TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Ümit Dündar, Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, AK Parti ve CHP Zonguldak Milletvekilleri ve vatandaşlar katıldı. Şehit üsteğmenin 4 yaşındaki kızı Mina ise tören alanına getirilmedi.

Kılınan cenaze namazının ardından şehidin Türk bayrağına sarılı tabutu top arabasına konuldu. Saygı geçişi sırasında komutanlar şehit Üsteğmen Öncel’i selamladı. Yakınları da şehidi asker selamıyla son yolculuğuna uğurladı. Şehit Öncel, törenin ardından Cebeci Askeri Şehitliğinde toprağa verildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo