Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEHİDİMİZİ BİNLERCE KİŞİ UĞURLADI!..

ŞEHİDİMİZİ BİNLERCE KİŞİ UĞURLADI!..

Ä°stanbul’daki terör saldırısında ÅŸehit olan Vodafone Arena’dan sorumlu Özel Güvenlik Åžube Emniyet Müdürü ve BeÅŸiktaÅŸ Kongre üyesi Vefa Karakurdu’nun cenazesi, Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde topraÄŸa verildi.

Ä°stanbul’dan ambulansla getirilen Vefa Karakurdu’nun (43) cenazesi, konvoy eÅŸliÄŸinde Akarca Mahallesi’ndeki babaevine getirildi, burada Kur’an-ı Kerim okundu, helallik alındı.

Ardından Bozhane Camisi’nde düzenlenen cenaze törenine, ÅŸehidin ailesi ve yakınlarının yanı sıra Vali Ali Kaban, AK Parti Zonguldak milletvekilleri Özcan Ulupınar, Faruk ÇaturoÄŸlu, Hüseyin Özbakır, CHP Zonguldak milletvekilleri Ãœnal DemirtaÅŸ ve Åžerafettin Turpçu, Ä°l Emniyet Müdürü Ahmet Metin Turanlı, Bartın Emniyet Müdürü Ä°sa AydoÄŸdu, Ä°l Jandarma Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi, bazı BeÅŸiktaÅŸ Jimnastik Kulübü yöneticileri ile çok sayıda vatandaÅŸ katıldı.

 

Törende, ÅŸehidin eÅŸi Emel, çocukları Kaan ve Duru, annesi Sabriya, babası emekli Emniyet Müdürü Erdal Karakurdu ve yakınları, tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Åžehidin fenalık geçiren bazı yakınlarına, saÄŸlık ekipleri müdahale etti. 

Ayakta durmakta güçlük çeken anne Sabriya, baba Erdal Karakurdu, yakınları tarafından sakinleştirildi. Törende, İl Emniyet Müdürü Turanlı da gözyaşlarını tutamadı.

Yakınlarının taziyeleri kabul etmesinin ardından helallik alındığı sırada ÅŸehidin annesi Sabriya, "OÄŸlum, her gün sana birÅŸey olmasın diye dua ederdim. Daha sana doyamadım yavrum. KardeÅŸinin yanına gidiyorsun, o seni bizden daha çok seviyormuÅŸ." diyerek, oÄŸlunun fotoÄŸrafını öptü, tabutuna sarıldı. 

Burada kılınan cenaze namazının ardından ÅŸehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, polislerin omzunda cenaze aracına konulduÄŸu sırada, vatandaÅŸlar teröre sloganlarla tepki gösterdi. 

Åžehidin cenazesi, Kestaneci Mahallesi’nde, 2008’de EreÄŸli-Alaplı karayolunda geçirdiÄŸi trafik kazası sonucu 3 arkadaşıyla birlikte hayatını kaybettiÄŸi öğrenilen kardeÅŸi Sabri Ferda Karakurdu’nun yanına defnedildi.

Öte yandan, ilçenin cadde ve sokakları Türk bayraklarıyla donatıldı.

 
WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo