Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEHİDİMİZ ZONGULDAK’A GETİRİLDİ!.

ÅžEHÄ°DÄ°MÄ°Z ZONGULDAK’A GETÄ°RÄ°LDÄ°!.

Hakkari’nin Åžemdinli ilçesinde, terör örgütü PKK mensuplarınca düzenlenen saldırıda ÅŸehit olan piyade er Ayhan ErdoÄŸan’ın (25) cenazesi, Zonguldak’a getirildi. 

Åžehidin naaşını, baba Recep ve anne Elmas ErdoÄŸan ile yakınları, AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın Vali Yardımcısı Murat Karasu, Bartın Belediye BaÅŸkan Vekili Mehmet Sandıklı, Kastamonu Jandarma Bölge Komutanı TuÄŸgeneral Faruk Bal, diÄŸer yetkililer ve vatandaÅŸlar karşıladı.

Burada Kur’an-ı Kerim okunmasının ardından ÅŸehidin Türk bayrağına sarılı tabutu, askerler tarafından cenaze aracına taşındı.

Bu sırada ÅŸehidin ikiz kardeÅŸi Reyhan Heper, askerlerin taşıdığı fotoÄŸrafını isteyerek, "KardeÅŸimin resmini bana verin ben taşıyayım" dedi.  Heper’i yakınları sakinleÅŸtirdi.

Şehidin naaşı, cenaze aracına konulduğu sırada ise anne Elmas Erdoğan ağıt yaktı.

Daha sonra ÅŸehit piyade er Ayhan ErdoÄŸan’ın cenazesi, karayoluyla memleketi Bartın’ın Kozcağız beldesine konvoy eÅŸliÄŸinde gönderildi. 

Hakkari’nin Åžemdinli ilçesinde Ortaklar askeri üs bölgesine dün teröristlerce uzun namlulu silahlarla gerçekleÅŸtirilen saldırıda Piyade Onbaşı Muttalip Soylu ile  er Ayhan ErdoÄŸan, ÅŸehit olmuÅŸtu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Hatice Åženocak

03 Mayıs 2016 - 17:05

allahım ailesine sabır versin..

Gülçin Aytaş

03 Mayıs 2016 - 16:53

Rabbim ailesine sabır versin :(

Akın Kanca

03 Mayıs 2016 - 16:53

Allah mekanini cenleteylesin

Yorum Yazın

Canlı Radyo