Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ADİK, EREĞLİ FM’E KONUK OLDU!.

ADÄ°K, EREÄžLÄ° FM’E KONUK OLDU!.

Karadeniz EreÄŸli BeÅŸiktaÅŸlı Taraftarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Tarkan Adik, “konuÅŸurken çok heyecanlanıyor. Zaten heyecan biterse de bırakırım” dedi.


Adik, 91.7 frekansından yayın yapan EreÄŸli FM’de katıldığı “Fikri Kapan’la Burada KonuÅŸalım” programında, BeÅŸiktaÅŸ, dernek faaliyetlerini, ilçedeki spor derneklerinin ortaya koyduÄŸu birlikteliÄŸi, sporcusu ve fiziksel engellilerden oluÅŸan oturarak voleybol takımı ile baÅŸkanlığını üstlendiÄŸi Lösemili Çocuklar Vakfı Åžubesinin aktivitelerinden bahsetti.
Dernek olarak faaliyetlerini devam ettirdiklerini anlatan Adik, bunları anlatırken ise çok heyecanlandığını, ancak bu heyecanını da kaybetmek istemediğini söyledi.
Çalışmalarında, kuruluÅŸlarından bugüne yönetimde görev alan arkadaÅŸlarından ve üyelerinden büyük destek aldığını anlatan Tarkan Adik, “geçmiÅŸte ve bugün birlikte görev yaptığımız yönetim kurulu arkadaÅŸlarımıza, ailelerine hatta çocuklarına çok teÅŸekkür ediyorum. Bu yolda aÅŸkla birlikte yürüyoruz” ÅŸeklinde konuÅŸtu.
Adik, "Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile aralarında sorun olduğu" yönündeki iddiaların ise asılsız olduğunu, Başkanı ile sık sık görüştüğünü, her konuda fikir birliği içinde olduklarını ifade etti.

RENKLERİN KARDEŞLİĞİ
Fikri Kapan’ın sorularını yanıtlayan Adik, Renklerin KardeÅŸliÄŸi adı verdikleri ilçedeki Fenerbahçe, BeÅŸiktaÅŸ, Galatasaray ve Trabzonspor derneklerinin uyum ve iyi paylaşım içinde olduklarını hatırlatırken, Kapan’ın “aslında ÅŸehrin belli bir alanında spor derneklerin flamalarının bir arada olacağı direkler kurulmalı” önerisi üzerine, şöyle dedi:
“Bu konuda geçmiÅŸten beri belediyemizden bir talebim olmuÅŸtu. Sahil bandında bize ayrılacak bir alanda her birimizin flamaları bulunsun, belediye de bizden yıl içinde en az 4 etkinlik sözü alsın. Renklerin kardeÅŸliÄŸini daha da büyütelim. Åžu anda 4 dernek baÅŸkanı olarak son derece uyum içerisindeyiz. Her fırsatta görüşüp, bir araya geliyoruz. Birlikte örnek teÅŸkil edecek organizasyonlara imza atıyoruz. Bunlardan biri de düzenlediÄŸimiz kan bağışı kampanyasıdır. Bireysel hiçbir ÅŸey ifade etmiyor. Bir araya geldiÄŸimizde yapamayacağımız hiçbir ÅŸey yok. Her bir dernek baÅŸkanımız kulüplerimiz için ellerimizden geleni yapıyoruz. Zaman zaman çocuklarımızın rızkını bu uÄŸurda harcıyoruz. ”
En büyük hayallerinden birinin de, mevcut lokal binalarını büyütmek olduğunu anlatan Tarkan Adik,
Adik, bir saati ayan programın son bölümünde ise Spor Toto Süper Ligi’nde halen lider bulunan takımları BeÅŸiktaÅŸ’ın ÅŸampiyon olmasını çok arzuladıklarını, bu hedefe de varacaklarına inandıklarını kaydetti.

OTURARAK VOLEYBOL MAÇLARINA DAVET ETTİ
Karadeniz EreÄŸli BeÅŸiktaÅŸlı taraftarlar DerneÄŸi BaÅŸkanı Tarkan Adik, 17-21 Mayıs tarihlerinde kavaklık Mahallesi mevkisindeki Gençlik ve Spor Ä°l Müdürlüğü Spor Salonu’nda, Oturarak Voleybol karşılaÅŸmalarının 2 etabının yapılacağını hatırlatırken, 5 süreyle EreÄŸli halkının desteÄŸini görmek istediklerini sözlerine ekledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo