Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞEHİDİMİZ BABA EVİNE GETİRİLDİ!.

ÅžEHÄ°DÄ°MÄ°Z BABA EVÄ°NE GETÄ°RÄ°LDÄ°!.

Åžehidimizin cenazesi Akarca Mahallesi’nde ki baba evine getirildi.

 

Ä°stanbul’daki terör saldırısında hayatını kaybeden Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Åžube Müdürü Vefa Karakurdu’nun (43) naaşı baba ocağına geldi. Ä°stanbul BüyükÅŸehir Belediyesi’ne ait cenaze aracı ile ÅŸehidin Türk Bayrağı’na sarılı naaşı konvoy eÅŸliÄŸinde EreÄŸli Akarca Mahallesinde ki baba evine getirildi, burada Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Helallik alındığı sırada evli ve 2 çocuk babası ÅŸahit Emniyet Müdürü’nün eÅŸi Emel, çocuklarını Kaan ve Duru annesi Sabriya, babası emekli Emniyet Müdürü Erdal Karakurdu ve yakınları tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Fenalık geçiren yakınlarına saÄŸlık ekipleri müdahale etti. Ayakta durmakta zorluk çeken anne Sabriya yakınları tarafından sakinleÅŸtirildi. Burada helallik alınmasının ardından ÅŸehidin ayyıldızlı bayraÄŸa sarılı naaşı Bozhane Camisi’ne getirildi. Åžehidin cenazesi, ikindi vaktinde kılınacak namazın ardından topraÄŸa verilecek.

 

Ä°stanbul’da düzenlenen terör saldırısında ÅŸehit olan Ä°stanbul Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Åžube Müdürü Vefa Karakurdu’nun (43), Kdz. EreÄŸli’deki baba ocağında yas var.

 

Åžehit Vefa Karakurdu’nun Akarca Mahallesi’nde oturan anne Sabriya ve baba emekli Emniyet Müdürü Erdal Karakurdu’nun evinin giriÅŸine EreÄŸli Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından Türk bayrağı asıldı. Åžehit Karakurdu’nun 28 yıllık arkadaşı Cemal YaÄŸmuroÄŸlu, yaptığı açıklamasında teröre tepki gösterdi, ÅŸehitlere baÅŸsaÄŸlığı, yaralılara da acil ÅŸifalar temennisinde bulundu.

 

Çocukluk arkadaşının ÅŸehit olduÄŸu haberini büyük bir üzüntü ile öğrendiÄŸini belirten YaÄŸmuroÄŸlu, “Ãœlkemizin başı saÄŸ olsun. Kendisi ile sürekli görüşüyordum. Çok iyi birisiydi, iÅŸine son derece baÄŸlı ve çalışkandı. Son dönemde tayini çıktı ve Ä°stanbul’a gitti. Anne ve babası da bir süredir oÄŸullarının yanında kalıyordu” dedi. 2 Çocuk babası olan ÅŸehidin cenazesi 12 Aralık Pazartesi günü Bozhane Camisinde ikindiye müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Kestaneci Mahallesi’nde topraÄŸa verilecek.  

KARDEŞİNİ TRAFİK KAZASINDA KAYBETTİ

Öte yandan ÅŸehit Vefa Karakurdu’nun kardeÅŸi Sabri Ferda Karakurdu’nun ise 2008 yılında EreÄŸli-Alaplı karayolunda geçirdiÄŸi trafik kazası sonucu 3 arkadaşı ile birlikte hayatını kaybettiÄŸi öğrenildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo