23 o C Kdz. Ereğli

SEÇİM PAZAR GÜNÜ !

Başkan adaylığını açıkladı, İrfan Erdem`e mesaj gönderdi.

Gündem 1 yıl 11 ay 17 gün 23 saat 1 dakika önce 1451

Haberi Paylaşın

Ereğli’de faaliyet gösteren Sude Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Oğuz Ünlüer, 9 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek olan Deniz Ticaret Odası başkanlığına adaylığını açıkladı.Ünlüer, "İrfan Erdem Ağabeyimiz yoruldu ve odamıza, sektörümüze, ilçemize yeni bir değer katamaz hale geldi. Onu hak ettiği onursal başkanlıkla bir ağabey olarak artık dinlendirmeyi düşünüyoruz.”dedi.

BASIN AÇIKLAMASI ŞÖYLE,

Bildiğiniz gibi Karadeniz Ereğlimizin önemli dinamiklerinden Deniz Ticaret Odası Batı Karadeniz Şubesi seçimini bu hafta sonu gerçekleştireceğiz.
Değerli arkadaşlar; Odamızın öneminin kamuoyu tarafından yeterince bilinmediği / dahası bunun hissetirilemediği görüşündeyim. Zira Deniz Ticaret Odası bulunduğu kentlerde; Lojistik, Balıkçı, inşaat, hırdavatçı, marketçi, kasap, nakliyeci ve sayamadığım bir çok sektördeki işveren ve işçi deniz taşımacılığına direk veya dolaylı olarak bağlantılıdır, paydaşıdır. Bizler deniz taşımacılığını, denizcilik sektörünü, tersaneciliği ne kadar geliştirebilir ve ne kadar katkı sağlayabilirsek biliyoruz ki diğer tüm sektörler olumlu yönde etkilenecektir.
Bu anlayış ve vizyonla Deniz Ticaret Odası yönetimine dinamik ve güçlük bir ekiple adaylığımı açıklıyorum.
Bizler genç, dinamik ve işinde tecrübeli bir ekiple odamızı daha iyi yönetebileceğimize inanıyoruz. Mevcut Başkan Sayın İrfan Erdem daha önceki seçimlere bir daha aday olmayacağını açıklamıştı. Haklıydı, çünkü İrfan Erdem Ağabeyimiz yorulmuş ve odamıza, sektörümüze, ilçemize yeni bir değer katamaz hale gelmişti. Onu hak ettiği onursal başkanlıkla bir ağabey olarak artık dinlendirmeyi düşünüyoruz.
Bizler sahip olduğumuz tecrübelerimizle dinamik ekibimizle ve kağıt üzerinde değil uygulanabilecek projelerimizle odamıza, sektörümüze, ilçemize yeni değerler katmak için heyecan duyuyor ve VARIZ diyoruz…

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 16 saat 8 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
1 gün 1 saat 41 dakika önce O ANLAR SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENMİŞTİ
4 gün 20 saat 30 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
5 gün 11 saat 26 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
3 gün 15 saat 41 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
1 gün 18 saat 7 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
13 saat 18 dakika önce EREĞLİ'DE KAZA ; 9 YARALI
1 gün 13 saat 19 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI, İŞTE İLK BİLGİLER
3 gün 18 saat 29 dakika önce BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR !