Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Sapık yakalandı

Sapık yakalandı

küçük kız çocuklarını hedef alan şahıs yakalandı


Bartın’da, farklı ÅŸehirlerdeki küçük kız çocuklarına sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar yazan ÅŸahıs tutuklandı. 
Edinilen bilgilere göre, Kocaeli’de yaÅŸayan H.Y, kızının son günlerde yaÅŸadığı psikolojik sorunlardan şüphelenerek sosyal medya hesabında yaptığı incelemede Bartın’da yaÅŸayan 42 yaşındaki S.U. isimli ÅŸahsın cinsel içerikli mesajları ile karşılaÅŸtı. Baba bunun üzerine Bartın’a gelip Ä°l Emniyet Müdürlüğüne şüpheli ile ilgili ÅŸikayette bulundu. Ä°l Emniyet Müdürlüğü AsayiÅŸ Åžube ekipleri ÅŸikayet üzerine yaptıkları çalışmada şüphelinin çiftçilikle uÄŸraÅŸan 1977 doÄŸumlu S.U. olduÄŸunu belirledi.
Şüpheli yapılan operasyonla kıskıvrak yakalandı. Şüpheli sorgusunda küçük yaştaki kız çocuklarına ilgisinin olduğunu sosyal medya hesaplarından bu çocuklara mesaj attığını ve kendisinin bu konuda rahatsızlığı olduğunu iddia etti.
S.U.’nun bilgisayarında yapılan incelemede Ankara ve MuÄŸla illerinde yaÅŸayan küçük kız çocuklarına da cinsel içerikli mesajlar yazdığı belirlendi. Emniyetteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen S.U. çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
-Ailelere uyarı-
DiÄŸer yandan Bartın Aile ve Sosyal Politikalar Ä°l Müdürlüğünde görevli Sosyolog AyÅŸegül ÇarÅŸanba, aileleri sosyal medya konusunda uyardı. Teknolojinin geliÅŸmesi ile çocuklara yönelik siber zorbalığın arttığına dikkat çekerek, “genellikle ailede eksiklik yaÅŸayan çocuklar baÅŸta olmak üzere, çocuklar yabancılarla diyaloÄŸa girebilmekte. Aileler çocuklarının sosyal medya hesaplarını kontrol etmeli ve bu tür durumla karşılaÅŸmaları halinde gerekli mercilere baÅŸvurmalıdır” dedi. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın2
kızgın2
üzgün1
gülücük0
hayran0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo