Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Ereğlİ`deki Taksi durağında para üstü tartışması kavgaya döndü. Taksi durağı çalışanı ağır yaralı !


 EreÄŸli'de para üstü tartışması sonucunda bir kiÅŸi bıçaklanırken diÄŸer kiÅŸi darp edildi. 


Olay, sabah saatlerinde meydana geldi.

Ä°ddiaya göre, taksi durağı çalışanı S.Ãœ. ile müşterisi  S.E. durak içerisinde para üstü konusunda tartışmaya baÅŸladı.  Tartışmanın büyümesiyle S.E. kesici aletle S.Ãœ.’yü yaralarken, R.K.’yi darp ettikten sonra olay yerinden kaçtı.

Durumu 112 Acil ÇaÄŸrı Merkezine haber verilmesiyle olay yerine polis ve 112 saÄŸlık ekipleri sevk edildi. Yaralı S.Ãœ.’ye yapılan ilk müdehalenin ardından ambulansa alınarak özel Echomar Hastanesine kaldırıldı. Ameliyata alınan S.Ãœ. 4 saat süren ameliyatın ardından yoÄŸun baklıma alındığı öğrenililirken, S.E.’nin yakalanarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü öğrenildi.
Olayın ardından Taksi Durağı BaÅŸkanı Ergin Kuzu yaptığı açıklamada” Olayın sabah saatlerinde meydana geldi. Åžoför arkadaşımız ÅŸahısları gidecekleri yere bıraktıktan sonra duraÄŸa dönüyor. Bir süre sonra S.E. duraÄŸa geri gelerek para üstünü eksik aldığını iddia ederek tartışma baÅŸlıyor. Daha sonra tartışma kavgaya dönüşerek S.E. , S.Ãœ.’yü bıçaklıyor. R.K.’yi de darp ettikten sonra olay yerinden kaçıyor. Çalışma arkadaşımız S.Ãœ.4 saat süren ameliyatın ardından durumu ağır olarak yoÄŸun bakıma alındı” dedi.

SANİYE SANİYE GÖRÜNTÜLENDİ

Ereğlİ`deki Taksi durağında para üstü tartışması kavgaya döndü. Taksi durağı çalışanı ağır yaralı !

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
şaşkın2
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo