Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ŞAMPİYON LİGE HAZIR!..

ÅžAMPÄ°YON LÄ°GE HAZIR!..

EreÄŸli ve Konya’da düzenlenen Türkiye Åžampiyonlarında mutlu sona ulaÅŸan, Kdz. EreÄŸli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı, TBESF tarafından iki etap olarak düzenlenen ve ilki 11-15 Nisan tarihleri arasında yapılacak lig müsabakaları için, MuÄŸla’nın Fethiye ilçesine gidiyor.

Kdz. EreÄŸli Belediyespor Oturarak Voleybol Takımı bir süredir hazırlıklarını sürdürdüğü “Oturarak Voleybol Ligi” müsabakaları için Fethiye’ye gidiyor. Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu düzenlenen ve 11-15 Nisan tarihleri arasında yapılacak ilk etap müsabakalarına takımımızın yanı sıra, Adana Umudun Işığı, Ankara BaÅŸkent, Konya Engelliler, Karabük Gençlik, Karamanspor, Samsun Ekspres, Diyarbakır Ortopedik Engelliler, Fethiye Gençlik ve Alaplıspor ’dan oluÅŸan 10 takım katılacak.

Lig usulü oynanacak karşılaşmaların 2. Etabı, 10-16 Mayıs 2016 tarihleri arasında ilçemizde yapılacak. 2.etap sonunda 1. olan takım lig şampiyonu olacak.

Takım Antrenörü Adem Çelik, kendilerini zor bir sınavın beklediÄŸini belirterek, “Ä°lk kez lig organizasyonu yapılıyor. Ä°lk etap Fethiye, 2. Etap maçları ise ilçemizde yapılacak. Son iki ÅŸampiyonada Türkiye Åžampiyonu olmamız sorumluluÄŸumuzu daha da arttırdı. Tabi bu rakipler için bizimle oynayacakları maçlarda artı motivasyon olacak. Fethiye’den iyi sonuçlarla dönüp ilçemizde yapılacak ikinci etap maçlarına rahat çıkmak ve sonunda mutlu sona ulaÅŸmak istiyoruz.”dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo