20 o C Kdz. Ereğli

SAKİLER TİMS FABRİKADA !

Ereğli Tims Fabrika’da sahne alan Sakiler Grubu, davetlilere coşku dolu bir gece yaşattı.

Gündem 1 yıl 10 ay 15 gün 16 saat 51 dakika önce 2058

Haberi Paylaşın

Ereğli Tims Fabrika’da sahne alan Sakiler Grubu, davetlilere coşku dolu bir gece yaşattı.

Tims Organizasyonun etkinliğinde, salonu dolduran davetliler, Sakiler’i sahneye çıkışında alkışlarla karşıladı.

Grubun solisti Hasan Gözetlik’in seslendirdiği duygu yüklü eser ile başlayan gece, ilerleyen sürede hareketli ve coşkulu şarkılarla eğlence atmosferinin yükselmesini sağladı.

Zaman zaman klarnet de çalarak davetlilerle bütünleşen Hasan Gözetlik, ‘hoşgeldiniz’ konuşmasında ise birçok konserde sahne aldıklarını ancak Karadeniz Ereğli’deki atmosferin, ilk 5 konser arasında şimdiden yerini aldığını söyledi.

Bir yandan sunulan ikramlardan yiyen davetliler ise hemen hemen her şarkıya eşlik ederek geceyi hareketlendirdi.

Coşkunun, tüm masalarda gözlendiği, hareketli şarkılarda ise davetlilerin oyun havaları oynadığı gecenin finalinde Sakiler Grubu’nun eserlerini birlikte söylemesi ise davetlilerden uzun süre alkış aldı.

Gecenin sonunda gazetesilere konuşan ve Hakimiyet muhabirinin sorularını yanıtlayan Sakiler Grubu’ndan Hasan Gözetlik, yaklaşık 2 yıldır sahalarda olduklarını hatırlatarak, “250’nin üzerinde de konser verdik ama böyle coşkulu seyirci nadir gözüküyor. Seyircinin enerjisi de bize enstrüman çaldırıyor, şarkı söyletiyor. Karadeniz Ereğli’ye ve Tims Fabrika Ailesine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Yücel Girgin de, ekipte, ülke genelinde bir çok sanatçıya çalan müzisyenlerden oluştuğunu hatırlatarak, “dolayısıyla sektörde bilinen kişilerden oluşan bir ekibimiz var. Aynı zamanda hepimiz aynı zamanda çocukluk arkadaşıyız. Herkes birbirini çok iyi tanıyor Birazcık oradan da müziğimizin karşılığı geliyor. Herkes birbirinin ne yapacağını, yapamayacağını bildiği için bir birimizi tamamlıyoruz” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİ

Tims Fabrika sahipleri Özlem-Timur Şen de, bir güzel etkinliğe daha imza atmaktan memnunluk duyduklarını belirterek, “sponsorlarımızın katkısı ve davetlilerimizin ilgisi ile Sakiler Konserimizi de güzel ve coşkulu bir şekilde tamamladık. Katkılarından dolayı Yahyaoğlu Çelik, BTE Makine ile Doğus Prekast’te teşekkür ediyoruz. Önümüzdeki ay yeni konserimiz ile yine Tims Fabrika’da güzel bir etkinlik gerçekleştirmeyi planladık” ifadelerine yer verdiler.

Gündem

SON GÖREV

Gündem

TAKLA ATTI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 14 saat 6 dakika önce TRAFİK POLİSİNİ BÖYLE EZDİ !
4 gün 18 saat 28 dakika önce 2 KİŞİYE 30 YIL !.
5 gün 9 saat 24 dakika önce FACİADAN DÖNÜLDÜ !
3 gün 13 saat 39 dakika önce BALI'DA KAZA ; 2'Sİ AĞIR 3 YARALI !
1 gün 16 saat 5 dakika önce BALI'DAKİ KAZADAN ACI HABER !
1 gün 11 saat 17 dakika önce ELMATEPE KARIŞTI, İŞTE İLK BİLGİLER
3 gün 16 saat 27 dakika önce BAĞLANTI YOLU YAPILIYOR !
5 gün 9 saat 8 dakika önce TAKLA ATTI !