Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SAHUR VAKTİ KAZA !.

SAHUR VAKTÄ° KAZA !.

Ereğli`de otomobil refüje çıktı, 2 kişi yaralanırken, otomobilde bulunan köpek araçtan fırladı.


EreÄŸli 'de sürücüsünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiÄŸi otomobil refüje çıktı. Kazada sürücü ile birlikte iki kiÅŸi yaralanırken, araçta bulunan LEYDÄ° isimli köpek  de  araçtan fırladı.

Kaza  Devrek yol ayrımı mevkiinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre YeÅŸiltepe istikametinden çarşı istikametine giden F. N. D. (23) idaresinde ki otomobil, Devrek yol ayrımında Akıllı kavÅŸaÄŸa girdiÄŸi sırada sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi sonucu refüje çıkarak durabildi.

Kazada sürücü F. N. D. ile birlikte yaralanan S. D. için sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen 112 ekipleri iki yaralıya olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından özel hastaneye kaldırdı.

VATANDAÅžLAR LEYDÄ° İÇİN SEFERBER OLDU…

Yaralıların hastaneye kaldırıldığı sırada araçta LEYDİ isimli bir köpek olduğunun söylenmesi üzerine vatandaşlar çevrede köpeği aramaya başladı. Arabadan fırlayan ve korkudan kaçmaya çalışan LEYDİ isimli köpek, vatandaşlar tarafından koruma altına alındı.

Kazada yaralanan F. N. D. ve S. D. nin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazada araçtan fırlayan ve korkudan titreyen LEYDİ isimli köpek ise yaralıların hastaneye gelen yakınlarına teslim edildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

SAHUR VAKTÄ° KAZA !.

Ereğli`de otomobil refüje çıktı, 2 kişi yaralanırken, otomobilde bulunan köpek araçtan fırladı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün4
şaşkın3
kızgın2
hayran1
gülücük0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Tuncay Özyurt

06 Mayıs 2020 - 16:12

Çok geçmiş olsun diliyorum yaralılanlara bir daha böyle kazalar görmeyiz inşallah Trafik kurallarına uyalım lütfen.

Yorum Yazın

Canlı Radyo