Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

İSTANBUL'DAN GELDİ, OLANLAR OLDU !.

Ä°STANBUL'DAN GELDÄ°, OLANLAR OLDU !.

İstanbul`dan Zonguldak`a cenaze için gelen bir kişide Korona Virüs tespit edildi.


Ä°stanbul'dan Zonguldak'a cenaze için gelen bir kiÅŸide Korona Virüs tespit edildi.Ä°ddialara göre  kiÅŸinin cenaze sürecinde bir çok kiÅŸi ile temas ettiÄŸi öğrenilince mahalle karantinaya alındı.Ä°lk tespitlere göre söz konusu kiÅŸi, 2 kiÅŸiye daha virüs bulaÅŸtırdı. 

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine baÄŸlı RamazanoÄŸlu Köyü'nde, Ä°stanbul'dan cenazeye gelen bir kiÅŸinin iki kiÅŸiye koronavirüs bulaÅŸtırması sonucu köyün bir  Mahallesi karantinaya alındı.

Çaycuma Kaymakamlığı, köyün Boduklar Mahallesi'nde yaptığı çalışmada bir kişinin cenaze için geldiği köyde birçok kişiyle temasta bulunduğunu tespit etti.

Köyün Boduklar Mahallesinin giriş ve çıkışlarında jandarma ekipleri tedbir aldı. Mahalleye giriş ve çıkışlar kontrol altına alındı.

VALİ BEKTAŞ AÇIKLAMA YAPTI !.

SAYI 6'YA ÇIKTI !.

Zonguldak Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ, konu ile ,ilgili gazetecilere yaptığı açıklamada " 10 gün önce bir cenaze oldu. Ä°stanbul'dan cenazeye gelen birisi hastalığı bulaÅŸtırdı. Bu cenaze ile baÄŸlantılı  Zonguldak'ta 3  Bartın'da da 3  pozitif vaka tespit edildi. Mahallede sosyal hareketlilik  ve sosyal mesafeyi saÄŸlayacak  tedbirleri arttırıldık." dedi.

KAYNAK : Z HABER

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın9
gülücük3
şaşkın3
üzgün2
hayran1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Ereğli FM Editör

06 Mayıs 2020 - 00:33

Devletin Valisinin açıklaması var haberde kardeşim bırak çamur atmayı

vatandaÅŸ Ali

06 Mayıs 2020 - 00:31

Haber yalann

Yorum Yazın

Canlı Radyo