Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’Sahte Sağlık Kurulu Raporu’ Operasyonu

’Sahte SaÄŸlık Kurulu Raporu’ Operasyonu

Zonguldak’ta bazı vatandaÅŸların engellilik oranlarının yükseltilmesi için "sahte ve usulsüz saÄŸlık kurulu raporu" düzenlediÄŸi ileri sürülen suç örgütüne yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınanların sayısı 15’e yükseldiÄŸi öğrenildi.

Ä°l Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Åžubesi ekiplerince yürütülen operasyon kapsamında 6 şüpheli daha gözaltına alındı.  Bu arada operasyonla ilgili ifadeye çaÄŸrılan 20 kiÅŸinin daha ifadesinin alınmasının ardından şüpheli sayısının artabileceÄŸi bildirildi. 

Şüphelilerin, "suç örgütü kurma", "rüşvet", "görevi kötüye kullanma", "resmi belgede sahtecilik" ve "nitelikli dolandırıcılık" suçlamasıyla adliyeye sevk edilecek.

Dün, Zonguldak’ta bazı vatandaÅŸların engellilik oranlarının yükseltilmesi için "sahte ve usulsüz saÄŸlık kurulu raporu" düzenlediÄŸi ileri sürülen suç örgütüne yönelik operasyonda, aralarında doktor, Türkiye TaÅŸkömürü Kurumunda (TTK) çalışan ÅŸube müdürü, hastane çalışanları, Ã¶rgüt lideri olduÄŸu öne sürülen engelli bir kiÅŸi ile suça aracılık ettiÄŸi iddia edilen 9 kiÅŸi gözaltına alınmıştı.

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo