Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN TERÖR TEPKİSİ

SAĞLIK ÇALIŞANLARINDAN TERÖR TEPKİSİ

Alaplı’da saÄŸlık çalışanlarına yönelik terör saldırıları protesto edildi.

Alaplı Devlet Hastanesi önünde toplanan sağlık çalışanları, sağlık personeli ve tesislere yönelik terör saldırılarına tepki gösterdi.

Alaplı Devlet Hastanesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Ömer Faruk Kahraman, burada yaptığı açıklamada, sağlık hizmetlerine yönelik bu tür çirkin saldırıları şiddetle kınadıklarını söyledi.

Terör örgütünün, sağlık çalışanların, ambulanslara ve hastanelere yönelik alçakça saldırılarına devam ettiğini ifade eden Kahraman, şunları kaydetti:

"Haziran ayından bu yana tırmanışa geçen saldırılarıyla, genç-yaşlı, çocuk-bebek demeden tüm halkımızı hedef alan eli kanlı terör örgütü, sağlık çalışanlarımıza, ambulanslarımıza ve hastanelerimize yönelik alçakça saldırına devam ediyor. 3 sağlık çalışanımız terör örgütünün gerçekleştirdiği alçakça saldırılarda hayatını kaybetti. Çalışanlarımızın ve masum insanların hayatlarına kastedilerek gerçekleştirilen bu eylemler, terör örgütünün insani değerlerden ne kadar uzaklaştığının da kanıtı niteliğindedir. Bizler tüm engellemelere rağmen; din, dil, ırk ayrımı gözetmeden insanımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Bu topraklarda binlerce yıldır kardeşçe yaşayan insanımızın sağlığını daha ileriye taşıma gayreti içinde olacağız. Terör bizi asla yıldırmayacak ve asla amacına ulaşamayacaktır."

Açıklamanın ardından sağlık çalışanları görevlerine döndü.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo