Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

KUTLAMA MESAJLARI YAYINLANDI!..

KUTLAMA MESAJLARI YAYINLANDI!..

EreÄŸli’de, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle kutlama mesajları yayınlandı.

EREÄžLÄ° KAYMAKAMI NAZIM MADENOÄžLU;
“Cumhuriyet, yeni kurulan bir devletin, ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriÅŸtiÄŸi eÅŸsiz bir savaşın sonucunda elde ettiÄŸi büyük bir kazanımdır. Türk Milleti, Atatürk’ün önderliÄŸinde Dünya tarihinde eÅŸine ender rastlanır büyük bir desten yazarak, tüm zorluklara göğüs germesini bilmiÅŸ, en deÄŸerli varlığımız Cumhuriyet’i kurmuÅŸ ve genç Türkiye Cumhuriyeti, geliÅŸmesini kesintisiz sürdürerek adım adım bugünkü düzeyine ulaÅŸmıştır. 
Cumhuriyet’in saÄŸladığı barış ve huzur ortamı sayesinde, Türkiye eÄŸitimden saÄŸlığa, saniyeleÅŸmeden altyapıya, siyasetten ekonomiye her alanda önemli atılılar gerçekleÅŸtirmiÅŸtir. Cumhuriyet, Türk insanının ufkunu açmış, yaratıcı gücünü ortaya çıkartmış; onu uyar dünyanın kavram ve deÄŸerleri ile tanımıştır. Türk Milleti, Cumhuriyet ile çaÄŸdaÅŸ olmanın haklı onurunu tatmış, geliÅŸen ve kalkınan bir ’dünya devleti’ olmanın kıvancına eriÅŸmiÅŸtir.
Cumhuriyet Bayramımızın 92. Yıl dönümünde, ülkemizi karanlıktan kurtararak aydınlığa çıkartan Cumhuriyetimizin kurucusu baÅŸta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, silah arkadaÅŸlarını, bu aziz vatanın bütünlüğünü ve bağımsızlığı için canlarını ortaya koyan tüm ÅŸehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyor, halkımızın Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum” 

KDZ.EREÄžLÄ° BELEDÄ°YE BAÅžKANI HÃœSEYÄ°N UYSAL;

“Cumhuriyet, aziz Türk Milleti’nin her türlü imkansızlığa raÄŸmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aÅŸkıyla gösterdiÄŸi kahramanlığın eseri, birlik ve beraberlik içinde hareket edildiÄŸinde olmaz denilenlerin baÅŸarabileceÄŸinin en büyük ispatıdır. Ãœlkemizin dirlik ve düzeni için gerekli özenin, Cumhuriyet deÄŸerleri çevresinde kenetleneceÄŸine ve yeni eserlerle yüceltilerek geleceÄŸe güçlü bir ÅŸekilde taşınacağına olan inancım tamdır. Büyük kurtuluÅŸ mücadelesinin ardından, milletimizin hak ettiÄŸi yönetim biçiminin Cumhuriyet olduÄŸunu bildiren, Ulu Önder Atatürk ve silah arkadaÅŸlarına bir kez daha minnet ve şükran duygularımı ifade ederken, tüm EreÄŸli halkını, 29 Ekim PerÅŸembe günü 18.30’da BaÄŸlık Karakolu önünden baÅŸlayacak Cumhuriyet Yürüyüşüne davet ediyorum. BaÅŸta Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaÅŸları, kahraman ÅŸehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 92. yılını kutluyorum.”

 

BEÜ REKTÖRÜ MAHMUT ÖZER;
"Aziz milletimizin sarsılmaz bir ortak iradeyle tüm olumsuz ÅŸartlara raÄŸmen kurdukları Cumhuriyetimizin 92. yıldönümünü kutlamanın haklı gurur ve onurunu yaÅŸamaktayız. Milli iradenin hakim olduÄŸu Cumhuriyetimiz, bütün deÄŸerleriyle özümsemiÅŸ, dünyanın saygın ve güçlü bir ülkesi olma yolunda yürüyüşüne emin adımlarla devam etmektedir. 
Türk milletinin birlik ve beraberlik içinde mücadele verdiÄŸi ve kurtuluÅŸ destanını yazdığı ülkemizi, muasır medeniyetlerin ötesine taşımak ve çaÄŸdaÅŸ dünya devletleri içinde hak ettiÄŸi saygın konuma yükseltmek bizlerin görevidir. Bu görev dahilinde, yarınların daha güçlü, daha huzurlu Türkiye’sini elbirliÄŸiyle inÅŸa edebilmek için bizlere düşen en önemli görev; daha çok çalışmak ve özellikle son günlerde daha da çok ihtiyaç duyduÄŸumuz birlik ve beraberliÄŸimizi korumaktan geçmektedir. 
Bu duygu ve düşüncelerle, baÅŸta bu vatanı bizlere emanet eden Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aziz ÅŸehitlerimizi ve gazilerimizi ÅŸahsım ve üniversitem adına saygı ve minnetle anıyorum.”

GMÄ°S BAÅžKANI AHMET DEMÄ°RCÄ°;
“Gücünü ve kaynağını ulusumuzun hür iradesinden alan ve Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün ’en büyük eserim’ diyerek emanet ettiÄŸi Cumhuriyetimizin kuruluÅŸunun yıldönümünü kutluyoruz.
Kurtuluş Savaşımız ulusumuzun var olma mücadelesi, Cumhuriyet ise yeniden dirilişin simgesidir.
Ulusumuz, bugün geldiÄŸimiz noktadan daha ileri ufuklara ulaÅŸabilmenin ancak Cumhuriyet ile mümkün olabileceÄŸinin bilincindedir. Bu nedenle, Cumhuriyetin tüm deÄŸerleriyle yaÅŸatılması herkesin ortak sorumluluÄŸu ve görevidir.
Her 29 Ekim’de tazelenen azim, kararlılık ve enerjimizle; Cumhuriyetimizin kuruluÅŸunun 92. Yıldönümünde, Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaÅŸlarını, aziz ÅŸehitlerimizi, gazilerimizi ve ülkemiz ekonomisine katkı verirken yaÅŸamını yitiren tüm maden ÅŸehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyor, halkımızın Cumhuriyet Bayramını kutluyoruz.”

EREÄžLÄ° TSO BAÅžKANI YAÅžAR TETÄ°KER;
“Cumhuriyetimizin ilan edilmesinin 92. yıldönümünü gururla ve kıvançla kutlamaktayız. Cumhuriyet, her ÅŸeyini kaybetmiÅŸ olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriÅŸtiÄŸi milli mücadelenin sonucunda elde ettiÄŸi büyük bir zaferin sonucudur. Bu nedenle yüce Türk Milleti, kendine emanet edilen Türkiye Cumhuriyeti’ni, huzur ve refah dolu yarınlara ulaÅŸtırmak için el birliÄŸi ile çalışacak, Atatürk ilke ve devrimlerine her zaman ve her konumda sahip çıkacaktır.
Vatanımızın bölünmez bütünlüğüne ve Ulusumuzun birliÄŸine her zaman olduÄŸundan daha fazla önem vermeliyiz. Bu duygu ve düşüncelerle, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ve de silah arkadaÅŸlarını, canından aziz bildiÄŸi vatanı için kanlarını bu topraÄŸa dökmüş ÅŸehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Cumhuriyet Bayramınızı yürekten kutluyorum.”

ADD GYK ÜYESİ BATI KARADENİZ BÖLGE SORUMLUSU EMİN SEMİH ÖZKÖK;
“Ey büyük Atatürk. Senin naçiz vücudunun toprak olup aramızdan bedenen ayrıldığını fırsat sanarak, senin düşünce ve eserlerini korumak, gelecek kuÅŸaklara taşımak için canları pahasına kutsal yemini etmiÅŸ yüz binlerin varlığından habersizce en büyük eserin Cumhuriyet ve kazanımlarına saldırmak gafletinde bulunan iç ve dış düşmanlar tarihte eÅŸi görülmemiÅŸ derslerini almadan, bizler nöbetten ayrılmayacağız. Ruhun ÅŸad, bize emanet Cumhuriyet’in kutlu olsun. Rahat Uyu.”

YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİR ENİS KIRAN
“Milli mücadelemizi güçlü bir devlet  ve Cumhuriyet yönetimi ile taçlandırdığımız büyük  zaferin doksan ikinci yılına ermenin mutluluÄŸu içerisinde Cumhuriyetimizin kuruluÅŸ yıldönümü ve 29  Ekim  Cumhuriyet Bayramını kutlar, bu anlamlı günde baÅŸta büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Ä°stiklal savaşımızın tüm kahramanlarını, eÅŸsiz fedakarlıklarıyla milletimizin gönlünde ölümsüzleÅŸen ÅŸehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve şükranla bir kez daha anarken, milletimizin en anlamlı bayramı olan cumhuriyet bayramını en içten duygularla  kutluyorum.” 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo