Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

“SABIKALILAR, OTOBÜSÜ DEVİRMİŞLER“

“SABIKALILAR, OTOBÃœSÃœ DEVÄ°RMÄ°ÅžLER“

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk ÇaturoÄŸlu, “EÄŸer Devlet Bahçeli ve Kemal KılıçdaroÄŸlu doÄŸru hizmet yapsaydı, bugün AK Parti olmazdı. AK Parti varsa bunların eseridir. Bunlar sabıkalı, bunlar otobüsü devirmiÅŸler.” dedi.

 

AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Faruk ÇaturoÄŸlu; Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Fatih Çakır, Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri Rıfkı Gültekin (Daimi Encümen), Ali Tarakçı, Kazım Beceren, Ayhan TaÅŸdelen ve Gençlik Kolları Yöneticileri ile birlikte dün akÅŸam EreÄŸli’ye baÄŸlı DaniÅŸmentli, Dedeler ve Yunuslu köylerini ziyaret etti.

 

Köylerde, Muhtarlar ve kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılanan AK Parti heyeti, sadece seçim sürecinde değil, seçimden sonra da belirli bir program dahilinde köy ve belde ziyaretlerini sürdüreceklerinin mesajını verdiler.

 

Köy ziyaretlerinde konuşan Milletvekili Adayı Faruk Çaturoğlu, normal bir vatandaş iken Belediye Başkanı olduğunu ve değişmediğini belirterek, Milletvekili olduğunda da değişmeyeceğini söyledi.

 

Çaturoğlu, şunları kaydetti:

“Ben Alaplı Belediye BaÅŸkanlığı yaparken, EreÄŸli, Alaplı, Kozlu, Akçakoca köyleri demedim, hepsine istisnasız yardımcı oldum. 2007 yılında EreÄŸli’de yaptığımız çalışmalarda, Allah razı olsun kadirÅŸinast vatandaÅŸlarımız, kendilerine kötülük yapanı da iyilik yapanı da unutmuyor, bizleri çok güzel bir ÅŸekilde karşıladılar.

 

GÖNLÜNÜZÜ ÇALMAYA, KALP HIRSIZLIĞI YAPMAYA TALİBİZ

Ben, yerel yönetim tecrübesi olan bir kardeÅŸinizim. Belediye BaÅŸkanları, kapısı halka açık olan insanlardır. Çünkü vatandaÅŸlarımız belediyedeki iÅŸlerini halletseler bile BaÅŸkanı görmek istiyorlar. Ben de o noktada kapımı ardına kadar açık bıraktım. Ben, normal bir vatandaÅŸ iken Belediye BaÅŸkanı oldum, iki dönem BaÅŸkanlık yaptım deÄŸiÅŸmedim, ben Milletvekili olduktan sonra da deÄŸiÅŸmeyeceÄŸim. Bugünlerde nasıl ziyaretlerde bulunuyorsak, seçimlerden sonra da belirli bir program dahilinde, Ä°lçe BaÅŸkanımız, Yönetim Kurulu Ãœyelerimiz ve Ä°l Genel Meclis Ãœyesi arkadaÅŸlarımızla birlikte geleceÄŸiz, yine hasbihal edeceÄŸiz, çayımızı-çorbamızı içeceÄŸiz. Bana, vatandaÅŸlarımız telefonla ulaÅŸabilecekler. Ola ki biz toplantıda oluruz yada o an için telefonu açacak durumda olmayabiliriz, böyle bir durumda da ilk fırsatta geri dönüş yaparız. Biz, bu kültüre, bu bilince sahip insanlarız. GittiÄŸim çoÄŸu yerde, inanın ki hizmetten çok insanlar Milletvekiline ulaÅŸabilmeyi talep ediyor. ’4 senede bir gelmeyin kardeÅŸim, seçimden seçime gelmeyin, bizim gönlümüzü alın’ diyorlar. Biz, sizin gönlünüzü çalmaya talibiz, biz kalp hırsızlığı yapmaya talibiz.

 

SABIKALILAR, OTOBÜSÜ DEVİRMİŞLER

Bakın, size gelecekler ve her ÅŸeyi söyleyecekler. Ama onların söylediÄŸi hiçbir ÅŸey geçerli deÄŸil. Çünkü bunların biri SSK’yı batırmış. Bugün emekli düşük maaÅŸ alıyorsa, KılıçdaroÄŸlu SSK’yı batırdığı için alıyor. Bunlar sabıkalı, deÄŸerli arkadaÅŸlar. Bir tanesi de 1999’da hükümet olmuÅŸ, 2002’nin Haziran ayında, daha seçimlere 1,5 sene varken, artık kasa tam takır kuru bakır olmuÅŸ, deprem paraları da bitmiÅŸ, işçinin, memurun ve emeklinin maaşını veremeyeceÄŸi için, kasa boÅŸaldığı için hükümeti bozup erken seçime gitmiÅŸler. AK Parti böyle geldi. EÄŸer Devlet Bahçeli ve Kemal KılıçdaroÄŸlu doÄŸru hizmet yapsaydı, bugün AK Parti olmazdı. AK Parti varsa bunların eseridir. Bunlar sabıkalı, bunlar otobüsü devirmiÅŸler. Åžimdi de diyorlar ki ’Biz otobüsü tamir ettik, binin otobüse sizi Cennete götüreceÄŸiz, uzaya çıkaracağız.’ Yemezler deÄŸerli arkadaÅŸlar, yemezler. Siz sabıkalısınız, sabıkalı. Siz bir nakliye veya otobüs firmasının sahibi olsanız, otobüsü devirip de 50 kiÅŸiyi öldüren ÅŸoförü tekrar iÅŸe alır mısınız? Kaza yapma ihtimali çok yüksek, 50 kiÅŸiyi daha öldürebilir. Ä°ÅŸte bunlar, verdiÄŸimiz bu örneÄŸe benziyor. Onun için, emekliye de, işçiye de, memura da ne verilecekse 8 Haziran’dan sonra yine AK Parti verecek, bizler vereceÄŸiz.

 

Bu duygu ve düşünceler içerisinde, geleceÄŸiniz ak ve aydınlık olsun diyor, kendimi ve diÄŸer aday arkadaÅŸlarımı sizlere, sizleri de Allah’a emanet ediyorum. SaÄŸ olun, var olun.”

 

ÇAKIR: “SÄ°ZLERDEN ALDIÄžIMIZ DESTEK VE GÜÇ Ä°LE HÄ°ZMETLER ARDI ARDINA GELÄ°YOR”

Köy ziyaretlerinde, EreÄŸli’ye yapılan kamu yatırımları ile ilgili bilgiler veren AK Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Mehmet Fatih Çakır da konuÅŸmasında, Konya ve Kayseri Ä°llerini örnek vererek, AK Parti’nin Zonguldak’taki Milletvekili sayısındaki artışın EreÄŸli’ye daha fazla yatırım olarak karşılık bulacağını söyledi.

 

Çakır, şöyle konuştu:

“Karadeniz EreÄŸli’mize 450 yatak kapasiteli bir hastane kazandırdık. Allah, kimseyi hastaneye düşürmesin. 112 Acil Servis hizmetinden tutun da saÄŸlık konusunda her türlü desteÄŸi saÄŸlıyoruz. Artık ilaçlarımızı rahatlıkla istediÄŸimiz eczaneden alabiliyoruz. Bunun yanında, sadece 2 yılda Ä°lçemize 14 tane okul kazandırdık. Bunların içinde, sadece iki Ä°lçede bulunan Fen Lisesi de var. Ä°lçemizden yüksek puan alan öğrencilerimiz artık gurbete gitmeyecek, aksine dışarıdan öğrenciler Ä°lçemize gelecek. Yol sorunlarımız vardı, Gülüç ile Kepez arasını tamamladık. Åžimdi de Devlet Hastanemize köprülü kavÅŸak, Kandilli sapağına kadar da duble yol yapıyoruz. Adliye binamızı yeniledik, karşısına da Vergi Dairesi yapıyoruz. Devletin kamu yatırımları adına yapması gereken her ÅŸeyi yapmaya çalışıyoruz. Åžimdi daha güçlüyüz, EreÄŸli’de AK Parti’li bir belediyemiz var. Kent Meydanı ve Ãœniversite öğrencisi sayısının artması yönündeki çalışmalarımız sürüyor. Hizmetler ardı ardına geliyor, bu hizmetler sizlerden aldığımız destekle, sizlerden aldığımız güçle geliyor. Engelli kardeÅŸlerimiz görmezden geliniyordu, toplumda yok sayılıyordu. Hamdolsun tüm Türkiye genelinde destek veriyoruz. YaÅŸlılarımıza bakım aylığı, çiftçilerimize fındık destek primi veriyoruz. Yani elimizden gelen her türlü desteÄŸi veriyoruz, AK Parti olarak.

 

HER ZAMAN YANINIZDAYIZ

Sizlerden isteÄŸimiz ÅŸu; muhalefet milletvekillerinden bir tanesi fazla gitse bir anlam ifade etmiyor. Sadece soru önergesi verir. Bizden 3 Milletvekili yerine 4 tanesi gitsin, muhalefetin 1 tane olan milletvekili zaten soru önergesi yazacak. Bunu Konya’sı, Kayseri’si ayarlıyor ve aldıkları payı arttırıyorlar. Biz de arttıralım. 3 deÄŸil 4 milletvekilimiz olsun, her yıl 10 tane proje takip etsin, trilyonlarla ölçülmez. EreÄŸli’mize sadece bir yılda yaptığımız yatırımın tutarı 250 milyon TL. Bunlar büyük rakamlar, bu yatırımları sizlerden aldığımız destekle yapıyoruz. Biz, sizlerin her zaman yanınızdayız. Sadece bugünlük konuÅŸmuyoruz, seçime kadar da konuÅŸmuyoruz, sallama da yapmadık bugüne kadar, verdiÄŸimiz her sözün arkasındayız.”

 

Köy ziyaretlerinde, İl Genel Meclis Üyeleri de köylerde yapılan ve önümüzdeki süreçte yapılmak üzere programa alınan çalışmalarla ilgili vatandaşları bilgilendirdiler.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo