Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

BAŞKAN UYSAL MAHALLELERDE...

BAÅžKAN UYSAL MAHALLELERDE...

Başkan Uysal akşam saatlerinde, Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Atay, İhsan Yazıcıoğlu, Eyüp Karaarslan, Salih Kumaş, Mustafa Şentürk, Fevzi Ekşi, Fevzi Mazlum ve Hasan Pınarcık ile birlikte Kocaeli mahallesine çıkarma yaptı.

 

Gülüç Önceki Dönem Belediye BaÅŸkanı Aydın Güngör ve Mahalle Muhtarı Murat Uslu’nun da katıldığı mahalle gezisi kapsamında, vatani görevini yapmak üzere Ä°zmir Bornova’ya gidecek olan Kaymaz ailesinin oÄŸulları Ä°lker Kaymaz’ın Ahmetçikler sokakta ki evine giden Uysal, burada bulunan mahalle halkıyla da bir toplantı yaptı,asker uÄŸurlamasına katıldı.

 

UYSAL; “SÄ°Z Ä°STEDÄ°NÄ°Z BÄ°Z YAPTIK”

Başkan Uysal, Kocaali Mahallesi ziyaretinde, daha önce yapılan saha ziyaretlerinde tespit edilen ve halkın talep ettiği eksikliklerin kısa, hatta orta vadedeki sorunların dahi önemli bir kısmının giderildiğini belirterek halktan yeni talepler aldı.

Uysal, halk toplantısında öne çıkan mahalle mezarlığına ulaşım sorunu, yaÄŸmurlama hattı, çocuk parkı gibi birçok sorunun çözüldüğünü dile getirdi. Uysal halkın doÄŸalgaz talebine iliÅŸkin talebini notları arasına alırken, elektrik sorunlarına iliÅŸkin ÅŸikâyetleri de ilgili firmaya ileteceÄŸini söyledi.

 

USLU; “1 YILDA GÃœZEL HÄ°ZMETLER GÖRDÃœK”

Mahalle Muhtarı Murat Uslu, Uysal’ın mahalle ziyaretinde yaptığı konuÅŸmada, mahallesinin EreÄŸli’de hizmet anlamında son bir yılda önemli kazanımlar elde ettiÄŸini söyledi. BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür eden Uslu, “Ben mahallemin son bir yılda beklentinin üzerinde hizmet aldığına inanıyorum.”dedi.

 

UYSAL, BELEN YENÄ° MAHALLE VE UZUNÇAYIR’DA

BaÅŸkan Uysal akÅŸam saatlerinde Belen Yenimahalle ve Uzunçayır gezisi de yaptı. Belen Yeni Mahalle de Muhtar Naim Kaya, Uzunçayır’da ise muhtar Åžaban Özcan ve mahalle sakinleri ile bir araya gelen Uysal, burada da bugüne kadar yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi, yeni talepler aldı.

Uysal, dün vefat eden Uzunçayır Mahallesi sakinlerinden Kazım Arslan’ın evine de taziye ziyaretinde bulundu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo