Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ROTARY’DE BAŞKAN DEĞİŞİKLİĞİ

ROTARY’DE BAŞKAN DEĞİŞİKLİĞİ

Zonguldak’ın Ereğli İlçesindeki Rotary Kulübü’nde Eray İlhan, dönem başkanlığını Aykut Ateş’e devretti.


2018-2019 Dönem BaÅŸkanı Ä°lhan, Ä°lçedeki Tim’S Fabrika Salonu’nda düzenlenen törende yaptığı konuÅŸmada, eÅŸi Beti Gül ile birlikte geçirdikleri bir yıllık dönemin hayatlarının önemli dönüm noktalarından biri olduÄŸunu söyledi. Uzun yıllar sonra eÅŸi ile birlikte geçen bir yılı hatırladıklarında, “Pek çok güzel ÅŸeyin baÅŸlangıcı” diyebilecekleri güzelliklerle dolu bir dönem geçirdiklerini konuÅŸacaklarını anlatan Ä°lhan, şöyle dedi:
“GeçirdiÄŸimiz bu bir yılda olduÄŸu gibi, bu özel günde de yanımızda olduÄŸunuz için siz sevgili dostlarımıza ve Büyük Rotary Ailemize teÅŸekkür ederiz. Dönem BaÅŸkanı olarak görevi teslim aldığım ve kulübümüzü temsil ettiÄŸim bu bir yıllık süreçte, hepinizin desteÄŸi ve çabaları ile ‘Ä°lham Kaynağı Olalım’ temamız altında; amacı her daim insanlara dokunan, sınırı olmayan, dostlukların pekiÅŸtiÄŸi, güzel bir hizmet yılı geçirmeye çalıştık. Buda bir gerçeÄŸi tekrar ortaya çıkarıyor ki, Rotary kulüpleri iyi insanlardan oluÅŸur ve onların bir ÅŸeyleri yaparken tek beklentisi mutlu yüzlerdir.”

PLAKETLER VERDÄ°
Ä°lhan, Kulüp bünyesinde kurulu Rotaract Kulübü Dönem BaÅŸkanı Erdem AÄŸaaslan’a ve Ä°nteract Kulübü 2018-2019 dönem BaÅŸkanı Lara Damgacı plaketlerini teslim etti. Damgacı da, dönem sunumu ardından görevini 2019-2020 Dönem BaÅŸkanı Zeynep Efe’ye devretti.
2018-2019 Dönemi Batı Grup Kulüplerden Sorumlu Guvernör Yardımcısı Aydoğan Tekin ve UR 2430. Bölge Guvernör Yardımcısı Murat Turan, Rotary üzerine birer konuşma yaparken, görev süresindeki başarılarından dolayı İlhan çiftini kutladılar.

MADALYON TAKTI
Ä°lhan, AteÅŸ’e BaÅŸkanlık görevini devretmeden önce, bazı kulüp üyeler ve kendisi ile eÅŸi Beti Gül’ün esprili kutlamalarına iliÅŸkin hazırladığı video sürprizini yayınladı. Eray Ä°lhan, kürsüye davet ettiÄŸi Aykut AteÅŸ’e BaÅŸkanlık Madalyonu ile rozetini takarak dönemini noktaladı.

KIRLANGIÇ VE ŞEMSİYE
AteÅŸ ise yeni döneme iliÅŸkin yaptığı konuÅŸmada, kırlangıç ve ÅŸemsiyeden oluÅŸan logolarıyla, “Rotary Dünyayı BirleÅŸtirir” teması ile sürdürecekleri dönemlerinde, ülke ihtiyaçları doÄŸrultusunda, “EÄŸitim Åžart, Kültür Gerekli, Sanat ise Vazgeçilmez” ilkesi ile gerçekleÅŸtireceklerini vurguladı. AteÅŸ, “2019-2020 döneminde, her zaman olduÄŸu gibi güzel ve keyifli projeler üretirken, ailelerimizle birlikte dostluklarımızı geliÅŸtirmek en büyük hedefimiz olacaktır” dedi.

Eray Ä°lhan’ın açılışta yaptığı gibi AteÅŸ’de, tokmak ile zili çalarak resmi töreni sonlandırdı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo