13 o C Kdz. Ereğli

RESMİ İMZALAR ATILDI!..

Gündem 8 yıl 3 ay 23 gün 13 saat 22 dakika önce 1807

Haberi Paylaşın

’Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin resmi imzaları atıldı

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nde çalışan 205 memuru ilgilendiren ve bir süre önce üzerinde anlaşma sağlanan ’Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin resmi imzaları atıldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi ile Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı BEM-BİR-SEN arasında bir süredir devam eden ve 31 Aralık 2015 tarihinde anlaşma ile sonuçlanan ’Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin resmi imzaları atıldı.

01 Ocak 2016-31 Aralık 2017 tarihlerini kapsayan sözleşme, Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç tarafından karşılıklı olarak imza altına alınan sözleşme gereği, Kdz. Ereğli Belediyesi’nde çalışan memurlar maaşlarına ek olarak toplu sözleşme kanunun ön gördüğü en üst tavandan sosyal denge tazminatı alacak.

Başkan Uysal, imzalanan sözleşmenin memurlar ve aileleri için hayırlı olmasını dilerken, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç’te yaptığı açıklamada sözleşme sürecindeki yaklaşım ve desteklerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür etti.

Bu arada sözleşme töreninde, Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek, Alptekin Dursun ve İsmail Başel, sendika adında da, BEM-BİR-SEN Zonguldak İl Başkanı Veysel Özkan ve aynı zamanda sendikanın Zonguldak İl Başkan Yardımcısı olan Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Baki Kara’da hazır bulundu.

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 21 saat 20 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 22 saat 32 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 16 saat 37 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
3 gün 13 saat 50 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
2 gün 16 saat 11 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
1 gün 10 saat 26 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
2 gün 18 saat 33 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !
4 gün 19 saat 40 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
6 gün 7 saat 44 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 14 saat 42 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !