Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

RESMİ İMZALAR ATILDI!..

RESMİ İMZALAR ATILDI!..

’Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin resmi imzaları atıldı

Karadeniz Ereğli Belediyesi’nde çalışan 205 memuru ilgilendiren ve bir süre önce üzerinde anlaşma sağlanan ’Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin resmi imzaları atıldı.

Kdz. Ereğli Belediyesi ile Memur-Sen Konfederasyonu’na bağlı BEM-BİR-SEN arasında bir süredir devam eden ve 31 Aralık 2015 tarihinde anlaşma ile sonuçlanan ’Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi’nin resmi imzaları atıldı.

01 Ocak 2016-31 Aralık 2017 tarihlerini kapsayan sözleşme,  Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal ile BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç tarafından karşılıklı olarak imza altına alınan sözleşme gereği, Kdz. Ereğli Belediyesi’nde çalışan memurlar maaşlarına ek olarak toplu sözleşme kanunun ön gördüğü en üst tavandan sosyal denge tazminatı alacak.

Başkan Uysal, imzalanan sözleşmenin memurlar ve aileleri için hayırlı olmasını dilerken, BEM-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Medeni Sevinç’te yaptığı açıklamada sözleşme sürecindeki yaklaşım ve desteklerinden dolayı Başkan Uysal’a teşekkür etti.

Bu arada sözleşme töreninde, Belediye Başkan Yardımcıları Esra Alpago, İbrahim Cöbek, Alptekin Dursun ve İsmail Başel, sendika adında da, BEM-BİR-SEN Zonguldak İl Başkanı Veysel Özkan ve aynı zamanda sendikanın Zonguldak İl Başkan Yardımcısı olan Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Baki Kara’da hazır bulundu.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo