Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

RENKLİ GÖRÜNTÜLER

Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin ödüllü projelerinden olan Bilim ÅženliÄŸi’nin ikinci günü etkinlikleri de, oldukça renkli geçti.

Gün içinde yoğun bir ziyaretçi akınına uğrayan Bilim çadırlarında hünerlerini sergileyen öğrenciler, yaptıkları ilginç ve bilimsel deneylerle şenliğe renk katarken, izleyenler tarafından alkış aldı.

Etkinlik çadırlarında, Amfi Tiyatro Alanı’nda ve çevresinde proje etkinliklerinin gerçekleÅŸtirilmesi izleyen vatandaÅŸlar, bu yıl ikincisi gerçekleÅŸtirilen Bilim ÅženliÄŸi’nin öğrencilerin olduÄŸu kadar kendilerinin de ufkunu açtığını belirttiler.  

Fen Bilimleri Öğretmeni Åženol Yıldız’ın, Amfi Tiyatro’da yaptığı bilim sahne ÅŸovlarına özellikle öğrenciler ilgi gösterirken, helyum gazıyla ses incelmesi ve kalınlaÅŸması da izleyenleri gülmekten kırdı geçirdi. Deneylere katılan ve baÅŸarılı olan öğrencilere görevliler tarafından bilim temalarının iÅŸlendiÄŸi tişört, ÅŸapka ve rozet hediye edildi.

Binlerce kişinin katıldığı Bilim Şenliği etkinlikleri, robot ve astronot adam ile müzik grupları gösterisiyle sona erdi.

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo