Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Regaip Kandili Mesajları

Regaip Kandili Mesajları

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpçu, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu ,Kdz.Ereğli Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Toprak ve Köseler Mahallesi Kalkındırma Derneği Başkanı Birkan Demirel, Regaip Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Yayımlanan mesajlar şu şekilde;

CHP ZONGULDAK MÄ°LLETVEKÄ°LÄ° ÅžERAFETTÄ°N TURPCU,

“Ãœlkemizi çevreleyen coÄŸrafyada yaÅŸanan çatışma ve savaÅŸlar tüm insanlık için sevgi, barış ve kardeÅŸlik kavramlarının ne kadar önemli olduÄŸunu bir kez daha ortaya koymaktadır. Ãœlkemizin hali hazırda yaÅŸadığı sıkıntıları atlatması,  içinde bulunduÄŸu sorunları çözebilmesi için öncelikle, toplumdaki kutuplaÅŸma ve ayrışmanın ortadan kaldırılması gerekmektedir.Toplumsal barışın, kardeÅŸliÄŸin, adaletin ve eÅŸitliÄŸin yaÅŸandığı bir Türkiye için hepimiz üzerimize düşen sorumlukları yerine getirmeliyiz. Bu düşüncelerle, bu önemli gecenin, hoÅŸgörü, dostluk ve kardeÅŸlik hislerini daha da güçlendirmesi dileÄŸiyle, tüm vatandaÅŸlarımızın Regaip Kandilini en içten duygularımla kutluyor, ülkemize ve vatandaÅŸlarımıza aydınlık ve umut dolu bir gelecek temenni ediyorum.”

YAZICIOĞLU ŞİRKETLER GRUBU

“SemÉ‘nın kÉ‘pılÉ‘rının sonunÉ‘ kÉ‘dÉ‘r É‘çılıp rÉ‘hmetin sÉ‘ğÉ‘nÉ‘k sÉ‘ğÉ‘nÉ‘k yÉ‘ÄŸdığı böyle bir gecede düşen dÉ‘mlÉ‘lÉ‘rın sizleri  sırılsıklÉ‘m etmesi dileÄŸiyle KÉ‘ndiliniz mübÉ‘rek olsun. ALLAH’ın É‘dıylÉ‘ bÉ‘ÅŸlÉ‘dığınız her iÅŸinizde bÉ‘şÉ‘rılÉ‘r dilerim. Regaib KÉ‘ndiliniz mübÉ‘rek olsun.”

KDZ. EREĞLİ SİVASLILAR DERNEĞİ BAŞKANI ALİ TOPRAK

“Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliÄŸinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kandiliniz hayırlı olsun! “

KÖSELER MAHALLESİ KALKINDIRMA DERNEĞİ BAŞKANI BİRKAN DEMİREL

“Yüce Allah mübarek Regaip kandili hürmetine hayatın ÅŸereflisini, rızkın bereketlisini, vücudun sıhhatlisini, ahlakın faziletlisini, evladın edeplisini nasip ve müesser eylesin. Hayırlı Kandiller”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

kızgın1
gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo