Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

RAMAZAN PİDESİ REVAÇTA

RAMAZAN PİDESİ REVAÇTA

EreÄŸli’de, Ramazan ayı dolayısıyla Ramazan Pidesi’ne raÄŸbet arttı.Ä°lçede fırın sektöründe hizmet veren Karabük Lüks Ekmek Fabrikaları sahiplerinden Muzaffer Akgül, talebin yüzde 100’üne yakın karşılık verebilecek ÅŸekilde üretim yaptıklarını söyledi.

Akgül, Müftü Mahallesi Uzun Çarşı Sokak ile Murtaza Mahallesi Hamamüstü Sokak’taki ÅŸubeleri olmak üzere iki ayrı fırında hizmet verdiklerini belirterek, şöyle dedi:
“Ana fırınımızda, ’kara fırın’ tabir edilen taÅŸ tabanlı odun ateÅŸinde piÅŸen ekmek ve pidelerimizi üretiyoruz. DiÄŸeri ise doÄŸalgaz ile iÅŸleyen ’matador’ olarak isimlendirilen fırınımızda üretim yapıyoruz. Esmer ekmek, pide ve mancar (karalahana) ekmeÄŸi, tam buÄŸday, kepek ve mısır ekmeÄŸi, çavdar, yulaf, Trabzon buÄŸdayı gibi çeÅŸitleri bulunan yaklaşık 10 çeÅŸit ekmek üretimimiz var.

RAMAZAN PİDESİ REVAÇTA
İçinde bulunduÄŸumuz Ramazan dolayısıyla da Ramazan Pidesi en çok tercih edilen yiyecek oluyor. Sade, yumurtalı ve tırnaklı olarak satışa sunduÄŸumuz pide çeÅŸitlerimizi talebe göre susamlı yada susamsız yapabiliyoruz. Yasal gramaj olan 350 gramını 2 liradan müşteriye sunduÄŸumuz pidelerde ’yumurtalı pide’ tercihinde ise satış fiyatımız 2 lira 50 kuruÅŸa çıkıyor.

TERCÄ°H SEBEBÄ°; TECRÃœBEMÄ°Z
Akgün, gazetecilerin ’neden sizi tercih etsinler?’ ÅŸeklindeki sorusunu ise şöyle yanıtladı:
“Müşterilerimizin bizi tercih etmelerinin sebebi; öncelikle 30 yıla ulaÅŸan mesleki tecrübemizdir. 30 yıldır birlikte çalıştığımız ustalarımız var. Kendimizi bu konuda ispatlamış durumdayız. Ayrıca, pidelerimiz, odun ateÅŸinde piÅŸtiÄŸi için lezzetlidir. İşçilik yanı sıra kullandığımız malzemeler, un çeÅŸitlerimiz ve hamurlarımız kalitelidir.”

TALEBE YANIT VERÄ°YORUZ
Karabük Lüks Ekmek Fırınları Sahiplerinden Muzaffer Akgün,  talebin yüzde 100’e yakının karşıladıklarına dikkat çektiÄŸi konuÅŸmasında, “ Ä°ftar saatlerimizde yoÄŸun mesai ile çalışıyoruz. Sahur vaktinde de sıcak ekmek üretiyoruz.  Bu iÅŸlem sırasındada her iki fırınımızı da kullanıyoruz. Dolayısıyla, halkamızı maÄŸdur etmemek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Bu vesileyle, halkımızın ve Ä°slam Alemi’nin ramazan Ayı’nı kutluyoruz” dedi.

RAMAZAN PİDESİ REVAÇTA

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Latif yalcin

08 Haziran 2016 - 10:36

Güzel pideler

Yorum Yazın

Canlı Radyo