Kdz. Ereğli · 5 Kasım 2026, Perşembe 13° Yağmurlu $ 50,03€ 56,26 Altın 6.562
Son dakika

ÜSTÜNEL’İ MESAİ ARKADAŞLARI UĞURLADI

Şafak NEGÜZEL Muhabir ·
  • 3.127
  • 0
  • 1 dk

İş kazasında hayatını kaybeden Cemil Üstünel için çalıştığı Ereğli Demir ve Çelik Fabrikalarında (ERDEMİR) tören düzenlendi.

Ereğli Belediyesi Cenaze Hizmetleri morgundan yakınları ve Erdemir işçileri tarafından alınan Erdemir 1. Sıcak Haddehane Müdürlüğü Mekanik Bakım Personeli Cemil Üstünel’in cenazesi Erdemir Göztepe Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü önüne getirildi. İşçi için burada Kuran’ı Kerim okundu, dua edildi ve helallik alındı. Törene Erdemir Genel Müdürü Sedat Orhan, Erdemir yöneticileri, Türk Metal Sendikası Ereğli Şube Başkanı Metin Ercan ve Şube Yönetim Kurulu üyeleri, Cemil Üstünel’in eşi Fatma Üstünel, çocukları, yakınları ile çok sayıda Erdemir işçisi katıldı. Üstünel’in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Düzce’ye gönderildi.  

- Olay

Erdemir 1. Sıcak Haddehane Müdürlüğü Mekanik Bakım Bölümünde 16.00-24.00 vardiyasında iftar saatinde meydana gelen olayda levha bölümünde bakım yaptığı sırada makine arasına sıkışarak ağır yaralanan işçi Cemil Üstünel (37) kaldırıldığı özel hastanede hayatını kaybetmişti. 

Bu haberi paylaşınYakınlarınızın da haberi olsun

Bu haber size ne hissettirdi?

İlk tepkiyi siz verin.

Sıradaki haber EV VE ARAÇLARI ARANDI.. EV VE ARAÇLARI ARANDI..Gündem2.113

Yorumlar 0

Yorumlar editör onayından sonra yayınlanır.
Henüz yorum yokDüşüncelerinizi ilk siz paylaşın.