Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Radyoculara özel davet

Radyoculara özel davet

EREÄžLÄ°

 

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesinde, Türk basınında sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz tarihinde kutlanan gün için, ilçedeki radyo programcıları onuruna davet verildiÄŸi bildirildi.

Alınan bilgiye göre, Karadeniz Ereğli Elif Lions Kulübü Başkanı Yeşim Koşma, Süleymanlar mahallesindeki bir kafeteryada düzenlenen davette yaptığı konuşmada, ilçedeki basın kuruluşları temsilcilerinin özel günlerini kutladığını söyledi.

Radyo programcılarının insanları eÄŸlendirmek ve bilgilendirmek gibi önemli bir görevi üstlendiklerini ifade eden KoÅŸma, “kulüp olarak, radyocular ile ilk kez bir araya geliÅŸimizdir. Bunun için mutluyuz. Basında sansürün kaldırılışı önemli bir konudur. Ãœlke de önemli bir görevi üstlenen radyocular ve basın camiasını tebrik ediyorum” dedi.

Öte yandan, Türkiye’nin KurtuluÅŸ Savaşı’nda kazandığı zaferin devamı olan Lozan AntlaÅŸması 24 Temmuz 1923 yılında imzalanmasını da kutlayan BaÅŸkan YeÅŸim KoÅŸma, kahvaltı toplantının ilerleyen bölümlerinde, kulüp faaliyetlerinden bahsetti.

EreÄŸli FM’i temsilen programcısı Gülçin AcaroÄŸlu Demir’in katıldığı davete Elif Lions Kulüp BaÅŸkan Yardımcısı Berrin Özmadenci, Sekreter Ä°rfan Demircan, Sayman Adalet Aydın, Toplantı Yönetmeni Hatice Sulu, Amir Nesrin Günönü, Direktör Nur OÄŸuz ve ilçedeki DeÄŸiÅŸim Radyo ve Demokrat FM temsilcileri katıldı.  Katılımcılara,  günün anısına hediyeler verildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo