Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Caddeye mezar yaptı içine ‘belediyeyi’ koydu

Caddeye mezar yaptı içine ‘belediyeyi’ koydu

Onarım sonrası dükkanının önündeki parke taşları yapılmayan esnaf, parke taşlarıyla sembolik mezar yaptı


ZONGULDAK
Zonguldak’ta iÅŸyerinin önünde su borusu patlayan, onarıldıktan sonra ise parke taÅŸlarının yerine konulmadığını öne süren bir esnaf, taÅŸlardan yaptığı mezar görünümü ile ilginç protestoya imza attı.
Edinilen bilgiye göre, FevzipaÅŸa Caddesi’nde esnaf Korhan Kayhan, gazetecilere açıklamasında, Zonguldak Belediyesince iÅŸyeri önündeki tamir iÅŸlemi yapılmasının ardından, sökülen parke taÅŸlarının yerine konulmadığını iddia etti.
Parke taşlarından sembolik mezar yaparak durumu protesto etmek istediğini anlatan Kayhan, şu sözlerle konuştu:
“Üç gün önce patlayan bir su borusu vardı, belediyeye ile ihbarda bulunduk. ArkadaÅŸlar geldiler pazar günü tamir edeceklerini söylediler. Biz belediye baÅŸkanımızı aramamızla birlikte akÅŸam geldiler su tamiratını yaptılar. Ama ertesi gün aramamıza raÄŸmen oradaki parke taÅŸlarını kapatamadılar. Dolayısıyla ben de bu taÅŸları çevreleyerek belediyenin hizmetlerini mezara gömdüm.
Amacım burada sadece belediyeye esprili bir ders vermekti, sadece ufacık bir karo taşı kapatmakta zorluk çeken bir belediye bir ay sonra bu sokaÄŸa gelip nasıl tamirat çalışması yapacak ben çok merak ediyorum.”
Cadde üzerinde bulunan mezara çok ÅŸaşırdıklarını ifade eden yoldan geçen vatandaÅŸlar ise belediyeye tepki amaçlı yapıldığını öğrenince, “çok iyi olmuÅŸ” dediler. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo