Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

"TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ "

"TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ "

Neriman Posbıyık seçim çalışmalarını ilçe ve belde ziyaretleri ile sürdürüyor.


Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Neriman Posbıyık, Devrek CHP Ä°lçe BaÅŸkanlığı, Belediye BaÅŸkanlığı, Gökçebey CHP Ä°lçe ile Ä°yi Parti Ä°lçe BaÅŸkanlığı, Belediye BaÅŸkanlığı, PerÅŸembe ve Bakacakkadı Belediye BaÅŸkanlıkları ile Belde BaÅŸkanlıklarını ziyaret etti. Türkiye’nin GüçlendirilmiÅŸ Parlementer Sistemi’ne geçerek tek adam zihniyetinden kurtulması gerektiÄŸini belirten Neriman Posbıyık, “Halkın karşısına Millet Ä°ttifakı’na daha fazla oy kazandıracak adaylarla çıkarak Zonguldak’ta 22 yılın sonuçlarını tersine çevireceÄŸiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi’ne giderek Zonguldak’tan 28. Dönem Milletvekili Aday Adayı olan Neriman Posbıyık, Devrek ve Gökçebey Ä°lçeleri ile PerÅŸembe ve Bakacakkadı Beldelerinde  ziyaretlerde bulundu.

Devrek Belediye BaÅŸkanı Çetin Bozkurt, Devrek CHP Ä°lçe BaÅŸkanı YaÅŸar Bükrü, önceki dönem Ä°lçe BaÅŸkanı ve Belediye Meclis Ãœyesi Åžeref Aydınlı, ilçe yöneticileri, kadın kolları, Gökçebey Ä°yi Parti Belediye BaÅŸkanı Vedat Öztürk,CHP Ä°lçe BaÅŸkanı Ali Rıza Yılmaztürk ve yönetimini, Millet Ä°ttifakı ortağı Ä°yi Parti’nin Ä°lçe BaÅŸkanı Ä°smail DemirbaÅŸ, PerÅŸembe Belediye BaÅŸkanı Ä°smail Ä°nam ve PerÅŸembe Belde BaÅŸkanı Mevlüt Çelebi, Bakacakkadı Belediye BaÅŸkanı Oktay Albuz, Bakacakkadı CHP Belde BaÅŸkanı Salim Kaya ve Kadın Kolları BaÅŸkanı Zehra Albuz’la bir araya gelen Neriman Posbıyık, Devrek’te ayrıca kadın üreticileri ziyaret etti.

Belediye BaÅŸkanları ve Ä°lçe, Belde BaÅŸkanları Neriman Posbıyık’a çıkmış olduÄŸu yolda baÅŸarılar dileyerek iyi niyetlerini ifade ettiler.

ZONGULDAK’IN SONUÇLARINI TERSÄ°NE ÇEVÄ°RECEĞİZ

Ziyaretlerde seçim sürecine iliÅŸkin deÄŸerlendirmelerde bulunan Neriman Posbıyık, Türkiye’nin GüçlendirilmiÅŸ Parlementer Sistemi’ne geçerek tek adam zihniyetinden kurtulması gerektiÄŸini belirten Neriman Posbıyık, “Halkın karşısına Millet Ä°ttifakı’na daha fazla oy kazandıracak adaylarla çıkarak Zonguldak’ta 22 yılın sonuçlarını tersine çevireceÄŸiz” dedi.

"TERSİNE ÇEVİRECEĞİZ "

Neriman Posbıyık seçim çalışmalarını ilçe ve belde ziyaretleri ile sürdürüyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo